S25+ vs Magic 7 Pro

Bütçe
belki 50k üstüne çıkarım ama fazla olmaz max 52.5k
Bazi kullanicilardan duydugum kadariyla gunduz kamera ile fotograf veya video cekerken bazen camurlanma veya fotogrflarda bozukluk olabiliyormus o sorun cozuldu mu acaba?

Bazi kullanicilardan duydugum kadariyla gunduz kamera ile fotograf veya video cekerken bazen camurlanma veya fotogrflarda bozukluk olabiliyormus o sorun cozuldu mu acaba?
YouTube'a yüklenen yerli ve yabancı bir sürü test videosu var. Ben de Honor Magic 7 Pro alma arefesindeyim, tavsiye ederim

Magic 7 Pro'nun rakibi S25+ değil S24 Ultra ve hatta S25 Ultra'dır. İkisi arasında Magic 7 Pro. Samsung olması şartsa S24 Ultra.

Ya herkes magic 7 Pro'yu önermiş eyvallah de. Honor'un 7 yıl güvenlik güncellemesi tam anlamıyla doğru mu yoksa 7 yıl sözde olup Max 5-6 yıl filan mı güncelleme verecek onu dabilmek isterim açıkçası. Bir de One UI 7 ve 8 bayağı güzel gözüküyordu ondan dolayı.

Bu tercihte zaten önemli olan belli şeyler var, yazılım onlardan biri. 2 cihazı elinize alın arayüzleri kıyaslayın. Arada hatrı sayılır bir kompaktlık farkı hissedebilirsiniz. Magic 7 Pro en az S25 Ultra kadar kütük gibi hissettirebilir. Bu 2'si dışında S25 Plus'ın pratikte kullanıcı deneyiminde öne çıkacağı bir şey yoktur ama bunlar öncelikse çok önemliler. Bir de ekosistem olayı var Samsung içinde kalmak isterseniz ama opsiyonel.

Diğer taraftan kamera karşılaştırmalarına bakın. Honor'un ekran süreleri biraz daha iyi, hızlı şarj önemli olabilir. İkisi de eksiği neredeyse olmayan cihazlar, S25 Plus biraz iPhone kullanıcı kafasıyla garanti görülen cihaz olarak alınabilir ama aynı zamanda sıkıcı bir cihaz olarak da görülebilir. Aksesuar, servis ağı, yazılım desteği düzenliliği, düşük de olsa ikinci el avantajı vs. Ama ben şu an bu segment telefon alan birinin zaten 7 yıl kullanacağını düşünemiyorum, 3-4 yıl sonraki orta segment cihazlar bile o gün için yenilemeye değer daha yeni teknolojiler sunacaktır, takılacağınız şey bu olmasın.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ben daha cok telefonlarda son zamanlarda popüler olan yapay zekayı test etmek ve yazılımı konusunda güzel işler beceren telefonları tercih etmeyi amacladıgım için(gerek aksesuar gerek bazı koruma için ıvır zıvırlar) S25+ te kadarımı kıldım. Gene de yorumlarınız için teşekkürler.

Çok güzel yazmışsınız, honor magic 7 pro alınır mı sizce

Çok güzel yazmışsınız, honor magic 7 pro alınır mı sizce
Bence kesinlikle alınır. Özellikle beklentiniz telefonum donanım olarak eksiksiz olsun ama Ultra fiyatlarına girmeyeyim ya da ihtiyacım yok gibiyse bu telefonda her şey var. Zaten bu cihaz OnePlus 13 ile birlikte globalde yılın telefon adaylarından genelde, özellikle f/p olarak malum.

Benim yaşadığım yerde OnePlus 13 bu cihazdan bir tık düşük fiyatlı ama TR'de öyle değil maalesef, yoksa değerlendirin derdim. S25 Plus ise benim yaşadığım yerde %20 civarı pahalı bu cihazlardan, o da TR için büyük avantaj.

Bütçe yeterliyse biraz daha kompakt olsun, yazılım olarak kafam rahat olsun, pil performansı bana zaten yeter derseniz S25 Plus öneririm. Mümkün olan güncel her donanım olsun, yazılım olarak farklı bir şey deneyeyim derseniz ise Magic 7 Pro öneririm Türkiye şartlarında.

Ben şahsen pil ve hızlı şarj, Honor'a göre biraz daha kompakt hissettirmesi, kavisli ekran istememem ve benim için fiyat dezavantajı da olmaması nedeniyle OnePlus 13 alabilirdim ama bunlar kişisel tercih, fiyat farkı vermeye değmez. Türkiye şartlarında kesinlikle Magic 7 Pro veya S25 Plus alırdım yukarıdakileri değerlendirerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…