S3 Mini'de şifreyi kırmanın ya da resimlere ulaşmanın bir yolu var mıdır?

yusf_3

Hectopat
Daha fazla  
Şifreyi kırmanın ya da resimlere ulaşmanın bir yolu var mıdır? Elimde şifresi bilinmeyen bir Samsung S3 mini var. İçindeki resimlere nasıl ulaşırım?

Hocam eğer ROM atmayı biliyorsanız işiniz kolay.
Öncelikle TWRP kurmalısınız. TWRP kurdukdan sonra, hafıza kartına Lineage OS Rom'unu atıp S3 mini'ye takın. TWRP'ye girip ilgili dosyaları kurun ve yeni ROM ile şifreniz kalkacaktır.
Resimleriniz ve Dosyalarınızın hiç biri silinmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İlgili videoyu izleyebilirsiniz.

Öncelikle TWRP kurmalısınız. TWRP kurdukdan sonra, hafıza kartına Lineage OS Rom'unu atıp S3 mini'ye takın. TWRP'ye girip ilgili dosyaları kurun ve yeni ROM ile şifreniz kalkacaktır.
Resimleriniz ve Dosyalarınızın hiç biri silinmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İlgili videoyu izleyebilirsiniz.
Teşekkürler.

Öncelikle TWRP kurmalısınız. TWRP kurdukdan sonra, hafıza kartına LineageOS ROM'unu atıp S3 Mini'ye takın. TWRP'ye girip ilgili dosyaları kurun ve yeni ROM ile şifreniz kalkacaktır.
Resimleriniz ve dosyalarınızın hiçbiri silinmez.

Hocam bunun için bootloader kilidinin ve hata ayıklamanın açık olması gerek.
Benim önerim bilgisayara bağlamayı deneyin belki bilgisayarı görürse içindekileri bilgisayardan aktarabilirsiniz onun dışında telefoncular kırabilir sanırım.

Benim önerim bilgisayara bağlamayı deneyin belki bilgisayarı görürse içindekileri bilgisayardan aktarabilirsiniz onun dışında telefoncular kırabilir sanırım.

Bilgisayara bağladım cihaz gorunuyor ama içinde herhangi bir dosya bulunmuyor.

Bilgisayara bağladım cihaz gorunuyor ama içinde herhangi bir dosya bulunmuyor.

Telefondan dosya aktarma gibi bir uyarı çıkıyor mu hocam alsında bu tarz eski cihazlar için bir sürü yöntem bulunuyor böyle ama birçoğu paralı yazılımlar ile yapılıyor isterseniz biraz araştırın hocam.

Bootloader kilidi Anroid 10 öncesi cihazlarda yok ancak dediğiniz gibi USB Hata ayıklamayı unutmuşum hocam.
@yusf_3 Hocam internette İngilizce arama ile "Kilitli telefonda USB hata ayıklamayı etkinleştirme" diye aratırsanız belki çözümü bulabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı