Teşekkürler.Hocam eğer ROM atmayı biliyorsanız işiniz kolay.
Öncelikle TWRP kurmalısınız. TWRP kurdukdan sonra, hafıza kartına Lineage OS Rom'unu atıp S3 mini'ye takın. TWRP'ye girip ilgili dosyaları kurun ve yeni ROM ile şifreniz kalkacaktır.
Resimleriniz ve Dosyalarınızın hiç biri silinmez.
İlgili videoyu izleyebilirsiniz.
Hocam eğer ROM atmayı biliyorsanız işiniz kolay.
Öncelikle TWRP kurmalısınız. TWRP kurdukdan sonra, hafıza kartına LineageOS ROM'unu atıp S3 Mini'ye takın. TWRP'ye girip ilgili dosyaları kurun ve yeni ROM ile şifreniz kalkacaktır.
Resimleriniz ve dosyalarınızın hiçbiri silinmez.
Hocam bunun için bootloader kilidinin ve hata ayıklamanın açık olması gerek.
Benim önerim bilgisayara bağlamayı deneyin belki bilgisayarı görürse içindekileri bilgisayardan aktarabilirsiniz onun dışında telefoncular kırabilir sanırım.
Bilgisayara bağladım cihaz gorunuyor ama içinde herhangi bir dosya bulunmuyor.
Hayır telefon hoparlör gibi görünüyor sadece.Telefondan dosya aktarma gibi bir uyarı çıkıyor mu hocam alsında bu tarz eski cihazlar için bir sürü yöntem bulunuyor böyle ama birçoğu paralı yazılımlar ile yapılıyor isterseniz biraz araştırın hocam.
Hayır telefon hoparlör gibi görünüyor sadece.
Hocam o zaman konuya daha bilgili birisinin gelmesini bekliceksiniz maalesef ben bu konuda pek bir şey bilmiyorum.
Bootloader kilidi Anroid 10 öncesi cihazlarda yok ancak dediğiniz gibi USB Hata ayıklamayı unutmuşum hocam.Hocam bunun için bootloader kilidinin ve hata ayıklamanın açık olması gerek.
Benim önerim bilgisayara bağlamayı deneyin belki bilgisayarı görürse içindekileri bilgisayardan aktarabilirsiniz onun dışında telefoncular kırabilir sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.