S5 kulaklık takılı sorunu

baybarsyontar

Kilopat
Katılım
12 Ocak 2014
Mesajlar
675
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ogrenci
Merhabalar, benim bir sorum olacakti. S5 telefonumda kulaklik takili olmamasina ragmen kulaklik takiliymis gibi gosteriyor, ne yapamam gerekli ?

Klavyem Ingilizce oldugu icin boyle yazmak zorundayim, gerekirse fotograf atabilirim.
 
Yazılımsal bir sorun olabilir. Güncelleme bekleyebilirsin. Ama samsung yazılımda çok kötü. Çok ağır. Ben kesinlikle samsung önermiyorum. Dediğim gibi yazılımsal görünüyor. Ya da yeni aldıysan aldıgın yere götürüp yenisini talep edebilirsin. 15 gün içinde satın aldıysan geçerli bu tabii.
 
Malzeme kalitesi, yazılımı, Daha önemli ne olabilir. Ben samsung hayatta almam. Benim düşüncem budur. Benim gibi bir çok insan var. Samsung milleti Hipnozlamıs gelen geçen Samsung alıyor.
 
Yazılım olarak muhteşem bir firma özellikle amiral telefonlarında. Aksesuar bakımından en iyi firma. Kasa kaliteli çok iyi siz beğenmemiş olabilirsiniz. S5 tasarımı kötü diyenler var fakat bana göre idare eder yani pek yakışmamış ama olsun. İşlemcisi deseniz piyasada M8 ile en kaliteli işlemciye sahipler. Ekstra özellikler deseniz en iyisi yine Samsung. M8'de yer alan şu kamera olayını sevdim sadece. Başka neresi kötü dilerseniz diğer telefonlarla karşılaştıralım.
 
S4'ü olan bir adamın S5'i alması saçma. Tasarım desen aynı. Yazılım desen berbat. Samsung yazılımda berbat. Çok hantal. Bunu herkes bilir. Bu fiyata almak saçma. 7 8 ay sonra telefon neredeyse yarı yarıya düşer fiyatı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı