O Onatzaza Hectopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, S7 Edge telefonunu aldığım gün telefonu açtım kurdum ve cihaza bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyi başlattım ve güncelleme olurken telefon aşırı derecede ısınmıştı. Sizce bu normal midir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2017
Merhaba arkadaşlar, S7 Edge telefonunu aldığım gün telefonu açtım kurdum ve cihaza bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyi başlattım ve güncelleme olurken telefon aşırı derecede ısınmıştı. Sizce bu normal midir?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2017 #2 Güncelleme yaparken ısınma normaldir bir de cihaz şarj sırasında da ısınır ve bu yüzden şarjda kullanmayın cihaza hasar verirsiniz.
Güncelleme yaparken ısınma normaldir bir de cihaz şarj sırasında da ısınır ve bu yüzden şarjda kullanmayın cihaza hasar verirsiniz.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Mart 2017 #3 Kullandığınız kaptan, telefonun durduğu ortamdan da olabilir. Ayrıca güncelleme yaparken ısınması normaldir. Tam yükte çalışır telefon.
Kullandığınız kaptan, telefonun durduğu ortamdan da olabilir. Ayrıca güncelleme yaparken ısınması normaldir. Tam yükte çalışır telefon.