S7 FE vs Ağustos'ta tanıtılacak olan S8 FE

Bütçe
6.000-10.000

drk11111

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, tablet almam gerekiyor. Bütçem 10bin TL'yi aşmayacak şekilde. S 7FE bakıyordum sonra 4 GB RAM yetersiz geldi S8 mi alsam dedim 16bin TL'yi gorunce vazgectim
S8 FE Ağustos gibi tanıtılacakmış (?)
Ders, not alma YouTube Netflix vs. izleyecegim ara sıra düsük grafikli oyunlarda oynayabilirm.
Kalem mecburen lazım.
Cok kararsızım.

S7 FE.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android bir cihazın ilk alındığı gibi akıcı ve seri kullanım ömrünün en fazla 3 yıl olduğunu düşünüyorum. Yani 3 yıl sonra cihazdaki takılmaları hissedeceksiniz muhtemelen.

Tamamdır teşekkür ederim, iyi bayramlar.

Android bir cihazın ilk alındığı gibi akıcı ve seri kullanım ömrünün en fazla 3 yıl olduğunu düşünüyorum. Yani 3 yıl sonra cihazdaki takılmaları hissedeceksiniz muhtemelen.

Giriş seviyesi her cihazda böyle şeyler olabilir, amiral sınıfı bir cihaz için bu dedikleriniz geçerli değil.

Sadece Android cihazlar diyerek bir genelleme yapmamak en mantıklısı.

S7 FE kullanıyorum şu an. 4 GB RAM'in yetersizliğini hissetmedim. Ağır işlerde kullanmadım da gerçi. Arka planda çalışan uygulamalar arası geçişlerde üzmüyor ama.

Bu arada kullanmayı düşündüğün bazı şeyler için kullanıyorum tableti. Kalem gerçekten güzel. YouTube'da matematik sorularını ekran notu ile çözüyordum. Not için kullanmadım, bir şey diyemem. Ama o da iyidir muhtemelen, incelemelerde kullanışlı gözüküyordu. Ekranın büyük olması güzel. Bir süredir dizileri telefon yerine oradan izliyorum. Ama telefona kıyasla ekran kalitesinin o kadar iyi olmadığını söyleyebilirim. Ekran boyutu farkının bir etkisi vardır elbette. Yine de çok üzecek bir ekranı yok.

Son düzenleme:
S7 FE kullanıyorum şu an. 4 GB RAM'in yetersizliğini hissetmedim. Ağır işlerde kullanmadım da gerçi. Arka planda çalışan uygulamalar arası geçişlerde üzmüyor ama.

Çok teşekkür ederim bilgi verdigin için.

Bu dedikleriniz için S7FE yeterli lakin biraz daha bütçeyi arttırıp S8FE veya S7 alınabilir.

S8FE'de büyük bir değişim yaşanmayacak gibi. Yine LCD 12.4 inç olacak ve 4 GB RAM olacak. İşlemci olarak da Kompanio 900T ayarında bir şey olursa S7FE'ye göre %10 fark yaratır. Ben de S7FE alnayı düşünüyorum Apple yine zam yaptı. Bu ayın ikinci haftası gibi belki geri dönüş indirimi yapar o zamanki fiyata göre tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…