sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 15 Ekim 2020 #1 Telefon şarjdaydı, kafamı cevirdim yeniden başlıyor, korkmam gereken bu durum var mı?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 15 Ekim 2020 #2 sinkare.coskare dedi: Telefon şarjdaydı, kafamı cevirdim yeniden başlıyor, korkmam gereken bu durum var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu tamamen kapat bir - iki saniye bekle aynı sorun devam ediyorsa sıfırlamaktan (format atmaktan) kaçarın yok. Eğer format attıktan sonra aynı sorun devam ediyorsa bataryada sorun var demektir.
sinkare.coskare dedi: Telefon şarjdaydı, kafamı cevirdim yeniden başlıyor, korkmam gereken bu durum var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonu tamamen kapat bir - iki saniye bekle aynı sorun devam ediyorsa sıfırlamaktan (format atmaktan) kaçarın yok. Eğer format attıktan sonra aynı sorun devam ediyorsa bataryada sorun var demektir.
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 15 Ekim 2020 #3 Konuyu yazalı 12 dakika oldu şuan sorun yok ama devam ederse dediklerini dikkate alacam.