Merhaba, ben yeni tablet aldım. Tab S9 FE. Bu tabletler uzerine kitap defter koyunca tasiyabilir değil mi? Çantamda taşıyorum ve çantam Full kitap defter dolu ve ağır. Cantami yatirarak koymak zorunda kaldigim zamanlarda butun yuk tablete biniyor. Ve bir ara ekrani asagiya gelecek sekilde koyuyordum cantama. Sizce bu durum sıkıntı ysratır mı? Tabletler bu kadar ağırlığı taşır mı? Çantamdayken ekranı hangi yöne getirmeliyim?
Sorun olacağını düşünmüyorum. Marmarayda otururken üzerine kafamı kenarlarına denk gelecek şekilde bile koyuyorum unutarak, henüz bir şey olmadı. Ağırlık eşit dağılıyorsa bir şey olmaz.
Sorun olacağını düşünmüyorum. Marmarayda otururken üzerine kafamı kenarlarına denk gelecek şekilde bile koyuyorum unutarak, henüz bir şey olmadı. Ağırlık eşit dağılıyorsa bir şey olmaz.
Yine de sorun olmaz, endişelenecek bir şey yok. Yük genellikle sabit duruyor, kaldı ki sabit olmasa bile problem yok. O kadarcık yükte bile kırılacaksa zaten hiç kullanmayalım tableti.
Şansa bağlı. Eğer ekran kısmında bir şekilde araya kaçan küçük bir cisim ekrana küçük bir noktadan baskı uygular ise tablet'in teknik servis yolunu tutması gerekecek. Buna dikkat edilirse ve yük ekranın tek bir noktasına toplanmaz ise pek sorun teşkil etmez. Yük dengesiz bir şekilde tek bir noktaya baskı uygularsa tableti son kullanışınız olacaktır.
Şansa bağlı. Eğer ekran kısmında bir şekilde araya kaçan küçük bir cisim ekrana küçük bir noktadan baskı uygular ise tablet'in teknik servis yolunu tutması gerekecek. Buna dikkat edilirse ve yük ekranın tek bir noktasına toplanmaz ise pek sorun teşkil etmez. Yük dengesiz bir şekilde tek bir noktaya baskı uygularsa tableti son kullanışınız olacaktır.
Boyle bir sey yasamamam icin kafama baglayip gezmem gerekiyor herhalde. Cantama koyunca elbet bir yer daha fazla agir oluyor buna yapacak bir seyim yok.
Ben bi ara çantanın içinde tablet varken çantanın üstüne oturmuştum bi ara bi baktım tablet yamulmuş. Tablet için içi yumuşak ufak bir çanta alın ben öyle yaptım sapasağlam duruyor.