- Makaleler
- 15
Babama söyledim değişim yaptıracağım diye adam diyor okuldan eve gelebiliyor mu tek şarjla geliyorsa sorun yok deyip başından saldı 
Ben de öyle kullanıyordumBabama söyledim değişim yaptıracağım diye adam diyor okuldan eve gelebiliyor mu tek şarjla geliyorsa sorun yok deyip başından saldı![]()
O yaza hocam. Geçen açtığım konuda da ifade etmiştim.Hayırlı olsun. Yeni telefon işine ne oldu, halledebildin mi?
Hayırlı olsun. Bu telefon daha halen kullanılmaya uygun ve eskimedi. Tek gereksinimi batarya değişikliği oluyor o kadar. Ben de değiştireceğim bataryasını en kısa sürede, nereden aldınız bağlantı paylaşmanız mümkün müdür?@kaane ve @Hayal Bakanlığı hocalarım tekrardan merhaba.
Konuya uzun zaman sonra bir dönüş yapıyorum.
Cihaza son birkaç gündür çok ağır sövmeye başlamıştım. 4 kere şarja takıp öıkarmaktan hakikaten yorulmuştum.
Babamın ağzından geçenlerde değiştir sözünü duyduğum vakit sipariş verdim.
Orijinal bataryayı temin ettim bugün değiştirildi.
Yeni bataryanın sağlığına da zayıf demesine rağmen şu an aldığım ekran süresi hakikaten muazzam bir seviyeye geldi diye düşünüyorum. Sizlerle de resmini paylaşıyorum.
Bir bilgilendirme yapmak istedim. Cihaz halihazırda bu şekilde. İnşallah sorunsuz devam eder.
Şu anki S9+'ı satacağınız zaman haberim olsun hocam. Yaza ben de ilk telefonumu alacağım. Sizle de yaşıtım ve sınava gireceğim. Gönlümüzce olması dileğiyle.O yaza hocam. Geçen açtığım konuda da ifade etmiştim.
Emektarla bir süre daha yola devam.
Hocam merhaba. Babamın ilk öğrencilerinden biri bataryamı değiştirdi. Kendisi temin etti bataryayı.Hayırlı olsun. Bu telefon daha halen kullanılmaya uygun ve eskimedi. Tek gereksinimi batarya değişikliği oluyor o kadar. Ben de değiştireceğim bataryasını en kısa sürede, nereden aldınız bağlantı paylaşmanız mümkün müdür?
Hocam merhaba.Şu anki S9+'ı satacağınız zaman haberim olsun hocam. Yaza ben de ilk telefonumu alacağım. Sizle de yaşıtım ve sınava gireceğim. Gönlümüzce olması dileğiyle.![]()
Tamamdır hocam. Ben de yaz gibi telefon satın alacağım ikinci elden. Sizin gibi güvenilir bir satıcı bulmak da çok zor.Hocam merhaba. Babamın ilk öğrencilerinden biri bataryamı değiştirdi. Kendisi temin etti bataryayı.
Hocam merhaba.
Cihazı yedekte tutacağım. Ana telefona bir şey olursa kullanmak adına yedekte bir cihaz tutmam gerekecek.
Ama satacak olursam haber ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.