Saat başı idrar yapmak normal mi?

Daha fazla  
Sadece evdeyken böyle oluyor. Dışarıda uzun süre kalsamda genellikle hiç tuvalet yapmıyorum. Eve gelince doğal olarak yapıyorum. Ama evdeyken saat başı veya 1.5 saatte bir çişim geliyor. Ve yapmazsam çok sıkıştırıyor hatta bir kere altıma yaptım evdeyken :D.

Bu arada insülin direncim var. Günde 2 defa glifor kullanmam isteniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kanka glifor ishal yapar ama idrara etkili olduğunu sanmıyorum sürekli idrara gidiyorsan tansiyon olabilir sonuçta insülin ilerlerse şeker o da ilerlerse tansiyon oluyor yani dikkat et dostum bir doktora görün azımsanıcak bir sorun değil bu

kanka glifor ishal yapar ama idrara etkili olduğunu sanmıyorum sürekli idrara gidiyorsan tansiyon olabilir sonuçta insülin ilerlerse şeker o da ilerlerse tansiyon oluyor yani dikkat et dostum bir doktora görün azımsanıcak bir sorun değil bu
5-6 ayda bir kan veriyorum. Glifor yazmıştı doktor. Başka bir doktorda insülin direncinin sebebi yüksek kilo , hapı kullanmasanda olur dedi. İshal yaptığı doğru son 1 aydır içmedim ve büyük tuvalet düzeldi.

5-6 ayda bir kan veriyorum. Glifor yazmıştı doktor. Başka bir doktorda insülin direncinin sebebi yüksek kilo, hapı kullanmasanda olur dedi. İshal yaptığı doğru son 1 aydır içmedim ve büyük tuvalet düzeldi.

Sadece evde olan bir durum ise psikolojik olabilir. En küçük idrar iletisinde tuvalete gittiyseniz bunu alışkanlık yapmış olabilirsiniz. Dışarıda tuvalet için rahat bir yer olmaması sebebiyle ileti gelmiyor olabilir. Yani evdeyken de isterseniz tuvaletinizi tutabileceğinizi düşünüyorum. Ama tabii ki evde ve dışarıda içtiğiniz sıvı miktarları da önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı