Saat bileklik ve çakmak seti alınır mı?

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bileklik ve tesbih ilk günden kırılır, misina ipi gibi bir ipe dizilmiş plastik parçaları sadece onlar.

Saat de çok kaliteli durmuyor, daha öncede markasını duymadım ki bu fiyata tek başına aldığın saat bile adam akıllı olmaz zaten.

Çakmak kısmında da yine replika tarzı, iki güne bozulacak bir ürün görüyorum. Fakat o konuda aşırı bilgim olmadığından tam bir şey demiyorum.

Sırf görünüş için 140TL'yi yere atmak istiyorsanız alabilirsiniz. Değecek bir fiyat değil, zamanında bu setleri 20TL'ye falan satıyordu esnaflar. :D

Bileklik ve tespih ilk günden kırılır, misina ipi gibi bir ipe dizilmiş plastik parçaları sadece onlar.

Saat de çok kaliteli durmuyor, daha önce de markasını duymadım ki bu fiyata tek başına aldığın saat bile adamakıllı olmaz zaten.

Çakmak kısmında da yine replika tarzı, iki güne bozulacak bir ürün görüyorum. Fakat o konuda aşırı bilgim olmadığından tam bir şey demiyorum.

Sırf görünüş için 140TL'yi yere atmak istiyorsanız alabilirsiniz. Değecek bir fiyat değil, zamanında bu setleri 20TL'ye falan satıyordu esnaflar. :D

Hocam o zaman bildiğiniz adamakıllı bir saat veya bileklik önerir misiniz?

Bana oldukça dandik geldi ki ben bu işlerle alakası bile olmayan bir insanım. Benim gözüme bile dandik göründüyse anlayan biri kutusunun kapağını açıp içine tükürüp geri kapatır. Bir de iPhone'un üstüne koyup çekmişler saatin bir fotoğrafını :D

Hocam peki ya ucuz klasik bildiğiniz bir şey var mı?
Yoksa eğer Skmei olanını alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı