Dedektif Fırtına Picopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 157 Yer İzmir 20 Mart 2022 #11 LynxC dedi: Pili kendin al tak boşu boşuna para verme çok kolay zaten 1 dakika bile sürmez. Genişletmek için tıkla... Nerede satılıyor kendileri.
LynxC dedi: Pili kendin al tak boşu boşuna para verme çok kolay zaten 1 dakika bile sürmez. Genişletmek için tıkla... Nerede satılıyor kendileri.
besiktaslib1rn1gga Yoctopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #12 Dedektif Fırtına dedi: Arkadaşlar bende çakma jaeger lecoultre saatim var bay saati ve annemin çok küçük bir bayan rubenis saati var (bayağı eski) saat pil değişimi ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Dün gittim pil taktırmaya saate ve pilin ömrüne göre değişir dedi. Bendeki Daniel kleinin orijinal saatiydi 15TL'ye değiştirdim.
Dedektif Fırtına dedi: Arkadaşlar bende çakma jaeger lecoultre saatim var bay saati ve annemin çok küçük bir bayan rubenis saati var (bayağı eski) saat pil değişimi ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Dün gittim pil taktırmaya saate ve pilin ömrüne göre değişir dedi. Bendeki Daniel kleinin orijinal saatiydi 15TL'ye değiştirdim.