AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 16 Ocak 2022 #1 Merhaba, komşu çocuğu PC'ye ne yaptığını bilemediğim şeyler yapmış böyle 2 tane boşluk var. Bunların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim? PC'de Kaspersky kurulu. Full versiyonu kullanıyorum.
Merhaba, komşu çocuğu PC'ye ne yaptığını bilemediğim şeyler yapmış böyle 2 tane boşluk var. Bunların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim? PC'de Kaspersky kurulu. Full versiyonu kullanıyorum.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.564 Çözümler 15 16 Ocak 2022 #2 Sağ tıklanmıyor mu onlara? Ne çektik ulan misafir çocuklarından.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Ocak 2022 #3 Basınca ya da sağ tıklayınca bir şey oluyor mu?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Ocak 2022 #4 Bazen o kısımda bende de bir sürü uygulama görünmez çalışıyor, virüs falan yok büyük ihtimal. Görev yöneticisini aç ve görünenleri elleme, görünmeyenleri ise kapat. Eğer varsa.
Bazen o kısımda bende de bir sürü uygulama görünmez çalışıyor, virüs falan yok büyük ihtimal. Görev yöneticisini aç ve görünenleri elleme, görünmeyenleri ise kapat. Eğer varsa.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 16 Ocak 2022 #5 404631 dedi: Basınca ya da sağ tıklayınca bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... IDaRKLoRD dedi: Sağ tıklanmıyor mu onlara? Ne çektik ulan misafir çocuklarından. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklanmıyor. Üstüne gelince orada bir şey var olduğunu anlıyorum ama sağ tıklanmıyor. Uygulamanın üstüne sol tık yapınca ondan bir sürü oldu. gamecover dedi: Bazen o kısımda bende de bir sürü uygulama görünmez çalışıyor, virüs falan yok büyük ihtimal. Görev yöneticisini aç ve görünenleri elleme, görünmeyenleri ise kapat. Eğer varsa. Genişletmek için tıkla... Görünmeyen yok.
404631 dedi: Basınca ya da sağ tıklayınca bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... IDaRKLoRD dedi: Sağ tıklanmıyor mu onlara? Ne çektik ulan misafir çocuklarından. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklanmıyor. Üstüne gelince orada bir şey var olduğunu anlıyorum ama sağ tıklanmıyor. Uygulamanın üstüne sol tık yapınca ondan bir sürü oldu. gamecover dedi: Bazen o kısımda bende de bir sürü uygulama görünmez çalışıyor, virüs falan yok büyük ihtimal. Görev yöneticisini aç ve görünenleri elleme, görünmeyenleri ise kapat. Eğer varsa. Genişletmek için tıkla... Görünmeyen yok.