T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #11 berkanrekt dedi: Diyet listelerine karşıyım hocam ben, hayatım boyunca toplam 70-80 kilo verip almışımdır. Diyet listesi çok kısıtlıyor ve ilk aydan sonra sıkıyor bozuyorsun. Genişletmek için tıkla... Diyetin olayı o; İster kilo alma, ister kilo verme olsun... Hedefine ulaşana kadar iradeni zorlamak zorundasın.
berkanrekt dedi: Diyet listelerine karşıyım hocam ben, hayatım boyunca toplam 70-80 kilo verip almışımdır. Diyet listesi çok kısıtlıyor ve ilk aydan sonra sıkıyor bozuyorsun. Genişletmek için tıkla... Diyetin olayı o; İster kilo alma, ister kilo verme olsun... Hedefine ulaşana kadar iradeni zorlamak zorundasın.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #12 T21 dedi: Diyetin olayı o; İster kilo alma, ister kilo verme olsun... Hedefine ulaşana kadar iradeni zorlamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Zaten zorluyorum, sadece bir şeye bağlı kalmıyorum. Günlük kendime göre diyet listesi çıkarıyormuşum gibi. Yunuss0 dedi: Yani sizi bilmem ama ben evin içinde 20 dk dolanıyorum. Sizin kararınız biz tavsiye ediyoruz uygulaması size kalmış Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
T21 dedi: Diyetin olayı o; İster kilo alma, ister kilo verme olsun... Hedefine ulaşana kadar iradeni zorlamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Zaten zorluyorum, sadece bir şeye bağlı kalmıyorum. Günlük kendime göre diyet listesi çıkarıyormuşum gibi. Yunuss0 dedi: Yani sizi bilmem ama ben evin içinde 20 dk dolanıyorum. Sizin kararınız biz tavsiye ediyoruz uygulaması size kalmış Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.