Sabah 8'de yatıp akşam 6'da kalkıyorum

aRamis_0

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf gaming a15 ryzen 7 7435hs rtx 4060 16 gb ram 512 gb
Arkadaşlar tatilden uyku duzenim alt ustu oldu. Gece uyuyamiyorum sabah 9'da uyumaya baslayip 6 da kalkiyorum. Bir gun uyumamayi denedim olmadi. Ne yapacağım yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tatilden uyku duzenim alt ustu oldu. Gece uyuyamiyorum sabah 9'da uyumaya baslayip 6 da kalkiyorum. Bir gun uyumamayi denedim olmadi. Ne yapacağım yardim edin.

Hocam sabah uyumamak için kafein alabilirsiniz akşamleyin uyumaya çalışın uyuyamazsanız sabahleyin yine aynı şekilde kafein alıp uyumayın sonraki gece uyursunuz zaten.(bu 2 gün boyunca zombi gibi takılabilirsin etrafta :D)

Hocam sabah uyumamak için kafein alabilirsiniz akşamleyin uyumaya çalışın uyuyamazsanız sabahleyin yine aynı şekilde kafein alıp uyumayın sonraki gece uyursunuz zaten.(bu 2 gün boyunca zombi gibi takılabilirsin etrafta :D)
tamam cok tesekkur ederim hocam

Sağlıksızmı bilmiyorum ama tadı iğrenç olabilir hocam :D

Bende oyle dusunuyorum cok teşekkür ederim yardimin icin.

Alarm kurun ve erken kalkın. Daha sonrasında o gün kendinizi dışarı çıkıp yorun. Atıyorum 8'de yattınız sonra 2'de uyanın. 20 km koşu yapın, futbol falan oynayın iyicene yorulun. Eve geldiğinizde yorgunluktan ister istemez erken yatacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı