Sabah kalkınca 1 kolu hissetmemek

Pierry

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam,
Bu sabah kalktığımda çok enteresan bir şey yaşadım. Sol kolumu hissetmedim yaklaşık 1 dakika falan, kolumu cimcikliyorum yok deli olacağım oynatamıyorum, bayağı korkup bundan sonraki hayatımı düşündüm kolumu kesecekler falan diye. Neyse ki 1 dakika sonra kolum uyuşmaya başladı ve oynatabildim. Aramızda doktor falan varsa sıkıntı olur mu? Söylerlerse iyi olur.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün yaşıyorum neredeyse kolumun üstüne yatarım hep. Sanki kırıkmış, kolun yokmuş gibi bir his bir zararını görmedim şu ana kadar.

Cok fazla uyudugumda oluyor bana da. Bir dakika kopmus gibi hissettiriyor...

Üzerine güzelce yatarsanız videodaki gibi olabiliyor. Sinirler iletim yapamıyor bir süre. Beyniniz kolunuza masadaki telefona uzan diyor ama kolunuz yolda giderken yere yapışıyor.
Sıkıntı olacak bir şey değil. Yan yatarken kolunuzu arkaya atmayı deneyebilirsiniz. Bir operasyonda doktor demişti. Başta öyle bir şeyin mümkün olduğunu bile sanmıyordum. O günden beri öyle yatarım. Çok daha rahat bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir ara hiç unutmuyorum bana da oldu önemli bir işim vardı o sabah kolumu kıpırdatamıyordum bütün gücümle oynatmaya çalışıyorum yok olmuyor sonra bir anda okula geç kaldığımı fark ettim ve düzeldi.

Harbi bana böyle oldu sabah uyandım hareket ettirmeye çalışıyorum kolumda kemik yok sanki bir an ne oluyor dedim küfür ettim korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…