Sabah olmadan uyuyamamak

32 yaşındayım aynı sorun bende de var gün doğmadan uyuyamıyorum resmen.

Bir işiniz var mi? Eger bir is yoksa uyku duzeni duzeltilse bile eninde sonunda genellikle bozuluyor geri. Ozellikle 22:00'i gormeden uyulmasini oneriyorum, eger 22:00'i gecerse uyku kacabiliyor. Bunu aksama kadar uyumama taktigi icin soyluyorum.

Bende de uyku sorunu basladı 2 haftadır sebepsiz sekilde şu anki salgına yakalandıgım ıcın sanıyordum fakat bılmıyorum sebepsızce uyuyamıyorum ve canım cok sıkılıyor gece 2 3 de uyuyup zar zor 6 7'e ye kadar uyuyorum pskıloga gıtmekte pek ıstemıyorum bılmıyorum hayırlısı.

Her seferinde başarısız oluyorsun dimi :D yatağa 2 dakika uzanayım diyorsun, direniyorsun bir anda akşam açıyorsun gözleri. Sonra pişmanlık falan basıyor.

Düzenli olarak kahve iç ve soğuk suyla elini yüzünü yıka. Mümkünse gün içinde dışarıya çık ve dolaş. Akşam 8-9 gibi yatar sabah erken kalkarsın.
hic uzanmadım bile ama ise yaramadı

Pek çözdüm sayılmaz. Akşam yatıyorum ama gece erken kalkıyorum.

Bir doktora veya pskiloga gorundunuzmu veya melatonin tabletleri denedenizmi bende hu sorun bu ay başladı gerçekten gündelik hayat enerjimi bozuyor özellikle okul zamanlari aşırı bitkin oluyorum çözüm arıyorum fakat büyük ihtimalle pskiloga gidip antideprasan yazılması pek kafama yatmıyor nasıl çözülecek bilmiyorum çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim hocam.

Bir doktora veya pskiloga gorundunuzmu veya melatonin tabletleri denedenizmi bende hu sorun bu ay başladı gerçekten gündelik hayat enerjimi bozuyor özellikle okul zamanlari aşırı bitkin oluyorum çözüm arıyorum fakat büyük ihtimalle pskiloga gidip antideprasan yazılması pek kafama yatmıyor nasıl çözülecek bilmiyorum çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim hocam.
Yok hocam neden doktora veya psikoloğa görüneyim. Bu tamamen benim sorumsuzluğumdan kaynaklanıyor.

Devamlı olarak vitamin takviyesi alıyorum ve günde yarım litreyi aşkın süt içiyorum. Etkisi varsa bilmiyorum.

Antidepresan falan yazdırmanızı hiç önermiyorum. Bu tarz ilaçların yan etkileri rahatsız edici.

Uyku düzenini korumak için zamanında yatmak lazım.

Yok hocam neden doktora veya psikoloğa görüneyim. Bu tamamen benim sorumsuzluğumdan kaynaklanıyor.

Devamlı olarak vitamin takviyesi alıyorum ve günde yarım litreyi aşkın süt içiyorum. Etkisi varsa bilmiyorum.

Antidepresan falan yazdırmanızı hiç önermiyorum. Bu tarz ilaçların yan etkileri rahatsız edici.

Uyku düzenini korumak için zamanında yatmak lazım.
Benim arkadaşım kullanıyor ilaç almadan uyuması pek mümkün değil. Ben de eskiden kötü bakardım artık ben de almayı düşünüyorum. Tabi doktor ne der bilemem. Olay sadece uyku değil ama uyku için de bazı şeyler var. Ama psikolojiyle birlikte uykunun daha düzeleceğini düşünüyorum. En azından kendi açımdan durum bu.

Sizler de tabi ki ilaçsız halledebilirseniz çok daha iyi ama oluyorsa hayat kaliteniz düşüyor enerjiniz yerlerde ise başka çare kalmıyor arkadaşlar doktora görünme zamanımız geldi demektir.

Açıkçası hastaneleri sevmiyorum gitmek de istemiyorum ama sağlığım için buna inat etmek de yanlış olur.

Benim arkadaşım kullanıyor ilaç almadan uyuması pek mümkün değil. Ben de eskiden kötü bakardım artık ben de almayı düşünüyorum. Tabi doktor ne der bilemem. Olay sadece uyku değil ama uyku için de bazı şeyler var. Ama psikolojiyle birlikte uykunun daha düzeleceğini düşünüyorum. En azından kendi açımdan durum bu.

Sizler de tabi ki ilaçsız halledebilirseniz çok daha iyi ama oluyorsa hayat kaliteniz düşüyor enerjiniz yerlerde ise başka çare kalmıyor arkadaşlar doktora görünme zamanımız geldi demektir.

Açıkçası hastaneleri sevmiyorum gitmek de istemiyorum ama sağlığım için buna inat etmek de yanlış olur.ha
Haklısınız Hocam Ben bı sure daha beklıyorum eger duzelmesse gorunmekten baska care yok hayat enerjısı mahvolluyor

Yeni konular

Geri
Yukarı