Sabahları ne yapıyorsunuz?

Sabah kalkarım şınav barfiks 5 set atarım dinlenirim 1 saat kadar sonra işe başlarım bilgisayar üstünden 3 gibi işim biter atışa giderim haftada bir gün sadece diğer günler saat 3'ten sonra dışarı çıkar takılırım akşam genelde arkadaşlarla ortam kurarız muhabbet sohbet arada club yaparız içeriz öyle takılırız.
 
Uykusuz şekilde hazırlanıp okula gidiyorum. Okul yok ise de uyuyorum.
 
Sabah uyanıyorum kafeinli karışımımı yapıyorum ayılmak için. Sonra 5 set her set yapabildiğim kadar tekrar şınav mekik yapıyorum modum düşük değilse barfiks çekiyorum. Sonra duşumu alıp evden çıkıyorum sahile iniyorum biraz yürüyüş temiz hava oradan sonra çok yorgun değilsem halı saha vs. yapıyoruz arkadaşlarla güzel gidiyor. Eve gidiyorum biraz protein alıyorum sonra günlük split antrenmanıma başlıyorum bitince tekrar bir duş alıp dışarı çıkıyorum bir kafede veya herhangi bir yerde arkadaşlarla oturup sigara çay muhabbet ediyoruz.
 
Hafta sonları sabah ilk olarak kahvaltı sonra konu tekrarı sonra Technopat'ta takılamaca PC'den ATS2 de 4 saat hafta içi ise zaten okulda olduğum için pek bir şey yapmıyorum.
 
Eğer tatil sabahıysa Biraz daha uyuyorum, Tuvalet, diş fırçalama, kahvaltı, namaz kılıyorum, sonra biraz hafif tatlı birşeyler yiyorum, kitap okuyorum, video izliyorum, arkadaşım ararsa onunla konuşuyorum, Böylece öğlene girmiş oluyoruz. Oyunu gece oynuyorum.
 

Geri
Yukarı