Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 11 Eylül 2021 #31 zahidbolat dedi: Arkadaşlar yemek yapacaksam uykuya zaman kalmıyor maalesef. O yüzden pratik olması gerek. Yumurta falan uğraşılmaz. Mısır gevreği mi yulaf mı? Genişletmek için tıkla... Ben yulafı yiyebilmek için mısır gevreği ile karıştırıyorum, bayağı hoş oluyor bence. İkisi arasında seçim yapmak yerine ikisini de ye
zahidbolat dedi: Arkadaşlar yemek yapacaksam uykuya zaman kalmıyor maalesef. O yüzden pratik olması gerek. Yumurta falan uğraşılmaz. Mısır gevreği mi yulaf mı? Genişletmek için tıkla... Ben yulafı yiyebilmek için mısır gevreği ile karıştırıyorum, bayağı hoş oluyor bence. İkisi arasında seçim yapmak yerine ikisini de ye
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 11 Eylül 2021 #32 Leonidas02 dedi: Ben yulafı yiyebilmek için mısır gevreği ile karıştırıyorum, bayağı hoş oluyor bence. İkisi arasında seçim yapmak yerine ikisini de ye Genişletmek için tıkla... Farklı bir yaklaşım
Leonidas02 dedi: Ben yulafı yiyebilmek için mısır gevreği ile karıştırıyorum, bayağı hoş oluyor bence. İkisi arasında seçim yapmak yerine ikisini de ye Genişletmek için tıkla... Farklı bir yaklaşım
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.880 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #33 zahidbolat dedi: Arkadaşlar sabahları canım hiçbir yemeği istemiyor. Sütle bir şeyler yemek daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sütlü yulaf ve mısır gevreğini karıştırabilirsin.
zahidbolat dedi: Arkadaşlar sabahları canım hiçbir yemeği istemiyor. Sütle bir şeyler yemek daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sütlü yulaf ve mısır gevreğini karıştırabilirsin.