UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 23 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar aşağıya koyduğum resimlerdeki şablonları ücretsiz bir şekilde nasıl bulabilirim? Yani yaptığım logo bu attığım şablonların içine girmesini sağlayan bir web sitesi var mı?
Arkadaşlar aşağıya koyduğum resimlerdeki şablonları ücretsiz bir şekilde nasıl bulabilirim? Yani yaptığım logo bu attığım şablonların içine girmesini sağlayan bir web sitesi var mı?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 23 Eylül 2022 #2 Photoshop ile kendiniz yapın.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 24 Eylül 2022 #3 Dolu mockup var hocam aratın çıkar yani. Tişört, dizüstü ve telefon mockup yazın bulursunuz. Tabi bu üç anahtar kelimeyi ingilizce aratın.
Dolu mockup var hocam aratın çıkar yani. Tişört, dizüstü ve telefon mockup yazın bulursunuz. Tabi bu üç anahtar kelimeyi ingilizce aratın.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 24 Eylül 2022 #4 my last mistake dedi: Dolu mockup var hocam aratın çıkar yani. Tişört, dizüstü ve telefon mockup yazın bulursunuz. Tabi bu üç anahtar kelimeyi ingilizce aratın. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama bana ücretsiz bir site lazım. Çoğu site arkaya markalarının filigranını koyuyor.
my last mistake dedi: Dolu mockup var hocam aratın çıkar yani. Tişört, dizüstü ve telefon mockup yazın bulursunuz. Tabi bu üç anahtar kelimeyi ingilizce aratın. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama bana ücretsiz bir site lazım. Çoğu site arkaya markalarının filigranını koyuyor.