Arkadaşlar, Sabotaj'ı indirdim fakat Easy Anti-Cheat ekranından sonra oyun açılmıyor. Dosya konumundan Easy Anti-Cheat'i onardım, silip yeniden kurdum fakat olumlu sonuç alamadım. Nasıl çözebilirim?
Bu indirme; 6 Intel® Graphics Driver, 7., 8., 9., 10., 11. nesil, Apollo Lake, Gemini Lake, Amber Lake, Whiskey Lake, Comet Lake, Lakefield, & Jasper Lake için Intel® Graphics Driver'ı kurulur.
Sanmıyorum. Kopya koruması agresif olabilir. Mesajınızı çözüm olarak seçmekte bir sorun görmüyorum. Geliştirici boş işlerle uğraşacağına oyunu güncellesin ya da size daha iyi destek versin.
Sanmıyorum. Kopya koruması agresif olabilir. Mesajınızı çözüm olarak seçmekte bir sorun görmüyorum. Geliştirici boş işlerle uğraşacağına oyunu güncellesin ya da size daha iyi destek versin.
Birde yine bir eski oyun ile deneyeyim dedim ve Fallout ilk oyunu indirdim normal şekilde başlatmayı seçince aynı sorunu yaşadım ama bana Play Classic Version (Best for older systems) seçeneği ile başlatma seçeneği verdi onu denediğim zaman ise oyun çalıştı.
Bu indirme; 6 Intel® Graphics Driver, 7., 8., 9., 10., 11. nesil, Apollo Lake, Gemini Lake, Amber Lake, Whiskey Lake, Comet Lake, Lakefield, & Jasper Lake için Intel® Graphics Driver'ı kurulur.