Çözüldü Sabotaj açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
10
Arkadaşlar, Sabotaj'ı indirdim fakat Easy Anti-Cheat ekranından sonra oyun açılmıyor. Dosya konumundan Easy Anti-Cheat'i onardım, silip yeniden kurdum fakat olumlu sonuç alamadım. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Gelen sürücü OEM değil ki, Intel'in sürücüsü ve yüklemenizi öneririm. Bu sürümü deneyin:

Herşeyi denedim oyunu geliştirenlerin söylediği toplamda 9 yöntem denedim olmadı ama cracklı oyun indirmek aklıma geldi ki o da sorunsuz çalıştı.
Şu fikri olmaması halde oyunu kötülemek için yazanlar bir bitin artık. Size ne? İstediğini oynar boş mesaj atmayın.

Sanmıyorum. Kopya koruması agresif olabilir. Mesajınızı çözüm olarak seçmekte bir sorun görmüyorum. Geliştirici boş işlerle uğraşacağına oyunu güncellesin ya da size daha iyi destek versin.
Evet öyle olmalı oyun biraz eski diye ilgiyi kesmişler gibi çok para vermemiş olsak bile böyle uğraşmak can sıkıyor korsanla oynayacaz mecbur.
Sanmıyorum. Kopya koruması agresif olabilir. Mesajınızı çözüm olarak seçmekte bir sorun görmüyorum. Geliştirici boş işlerle uğraşacağına oyunu güncellesin ya da size daha iyi destek versin.
Birde yine bir eski oyun ile deneyeyim dedim ve Fallout ilk oyunu indirdim normal şekilde başlatmayı seçince aynı sorunu yaşadım ama bana Play Classic Version (Best for older systems) seçeneği ile başlatma seçeneği verdi onu denediğim zaman ise oyun çalıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı