Rehber Saç bakım önerilerim

@Nowitzer saçım düz, ince telli ve biraz seyrek sayılır. Hiç hacimli görünmüyor ve şekil almıyor. Hacim ve şekil için önerebileceğin saç kremi, şampuan vs. var mı?

@Nowitzer saçım düz, ince telli ve biraz seyrek sayılır. Hiç hacimli görünmüyor ve şekil almıyor. Hacim ve şekil için önerebileceğin saç kremi, şampuan vs. var mı?
Merhaba.

Bu ikiliyi önerebilirim.

Teşekkürler, şampuan ile kremi arasında ne gibi bir fark var?
Şampuan ve krem ürünleri arasında ne fark var ise o şekilde. Şampuan saçı dezenfekte eder. Saç kremi saçın şekil almasını kolaylaştırır, yumuşatır. Dipten uca şampuan uygulanır, durulanır. Durulandıktan sonra saçtaki fazla su sıkılır. Saç kremi uçlara uygulanır. 3-5 dk bekletilip durulanır.

Hocam iyi günler saçımı yıkadıktan 20-24 saat sonra yağlanıyor ve kepek doluyor. 5 sene önce falan saçı hızlı uzattığı için restorex marka şampuan kullandım. O günden beri saçımdaki kepeklerden kurtulamıyorum. Sizce ne iyi gelir? Bir zamanlar kepek için konazol kullanıyordum. O iyi gelmişti. 2 ay falan 2-3 günde bir kullandım sonra haftada 1 kullanmam gerekirken dozunu kaçırdım ve artık o da fayda etmiyor.

Dosya Ekleri

• burcualem_konazol-sampuan-nedir-nasil-kullanilir-faydalari-nelerdir1-760x400.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 9523162447922.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 53
Hocam şu an biraz rahatsızım da size geri döneceğim.

Hocam şu an biraz rahatsızım da size geri döneceğim.

Hocam geçmiş olsun umarım iyisinizdir. Benim sorunum şu saçlarım biraz dalgalı çok değil ama onceden banyodan sonra düz bir sekil alabiliyordu normal kurutunca şimdi ise maalesef cok fazla dalgalı oldu elidor sampuan kullanıyorum sarı kutulu olanını hem banyodan sonra da vucudum kasiniyor kafam özellikle sizce hangi sampuani kullanmaliyim?

Hocam normalde öneri yaparım. Ancak bir deri hastalığınız vs. olup olmadığını bilmediğim için bir şampuan vs. önerisi yapmayacağım. Kepek konusundaki ürün önerilerimi kısıtlamaya karar verdim. Dermatoloji uzmanıyla görüşmenizi tavsiye ederim.
Sağolasın hocam. COVID olmuşum.

Hocam saç şekli için şampuanlar çok işe yaramaz açıkçası. Diğer mesajlarımda da belirttiğim üzre, şampuanın asıl amacı dezenfekte etmek.

Düzlük istiyorsanız Brezilya fönü yapan bir kuaför bulabilirsiniz.

Ben şampuan önerisi yine de istiyorum derseniz, marka önerisi yaparım.

Herbal Essences, OTACI, Yeşilmarka.

Bu markaların ürünlerine bakabilirsiniz. Çok detaylı yazamıyorum hasta olduğumdan kusura bakmayın ikiniz de, @Batuhan75 @Burak ekinci.

Tekrardan geçmiş olsun hocam DP şampuan aldım deneyeceğim umarım dökülmeye ve sertliğe iyi gelir teşekkürler ilgilendiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…