Rehber Saç bakım önerilerim

Çok teşekkürler saçıma uygun şampuanı buldum.

Hocam pamuk sütü olanını aldım şu anlık memnunum sülfat var mı? Ki?
Tuz yok ancak sülfat var. Memnunsanız devam edebilirsiniz. Eğer sülfatsız DP düşünürseniz "DP Bio Barrier 24 saat nemlendirme", "DP Bio Barrier Kirlenme Karşıtı" ve "DP Bio Barrier Renk Koruyucu" olanlarda sülfat yok.

Çok teşekkürler saçıma uygun şampuanı buldum.
Rica ederim.

Hmm peki sülfatlı olmasının bir zararı var mı?

Hmm peki sülfatlı olmasının bir zararı var mı?
Sert sülfat içerikli olanlarda (DP'nin dediğim modelleri dışında hepsinde var.) sudan sonra en çok SLS var. Bu şampuanlar saça fazla kimyasal salıyor ve temizlemesine temizliyor ancak sert olduklarından saçın yağ dengesini bozabiliyor. Nemini azaltabiliyor. Hepimiz uzun süre kullanmışızdır. Elinizdeki ürün bitince sülfatsız tercih edersiniz olur biter. (KUAF tercih etmeyin, konuyu düzenleyemiyorum artık önermiyorum o markanın şampuanlarını.

Tamamdır hocam ben de diyorum şampuan güzel ama yumuşak olmadı saçlarım neden diye

Tamamdır hocam ben de diyorum şampuan güzel ama yumuşak olmadı saçlarım neden diye
Şampuan saçın yumuşaklığına etki eder ancak asıl amacı değil. Saç kremi kullanabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar, düz, ince, yağlı cilde, çok dökülen saça önerebileceğiniz şampuan var mı? Ayriyeten bu saç tipine ekstra bakım ürünleri biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…