Rehber Saç bakım önerilerim

@Nowitzer Hocam beni görmemişsiniz, saçım çok sert ve çok gür. Şu anlık parlatıcı etkili bir şampuan kullanıyorum güzel fakat sülfatlı. Güzel bir şampuan önerebilir misiniz? Kuaf tuzsuz düşünüyorum.

Bir de saçım çok olmasa da elektrikleniyor, ne önerirsiniz? Bu ürünü kullanınca elektriklenme azalıyor, farklı bir ürün öneriniz var mı yoksa devam mı edeyim kullanmaya?

Jöle yerine ne kullanmamı önerirsiniz. Saçımı önemsiyen biriyim şans eseri konu karşıma çıktı sizinde tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum.

Hocam sülfat içeren şampuanlara eskisi kadar kötü gözle bakmıyorum çok nazik saç deriniz yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz. KUAF tuzsuz olmasına tuzsuz fakat sülfatsız değil. İçinde SLS var. O yağ güzel kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer sülfatsız şampuan önerisi istiyorsunuz öyle bir öneri yapayım. Sülfatlı hakkında ilk cümleme göre fikrinizi söyleyin önereyim hocam.

Jöle yerine ne kullanmamı önerirsiniz. Saçımı önemsiyen biriyim şans eseri konu karşıma çıktı sizin de tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum.
Hocam hindistan cevizi yağı denediniz mi saçınızda nasıl bir etkisi oldu? İstediğinizi alamadıysanız daha az zararlı jöle vs. benzeri ürün önerebilirim. Geri dönüş yapın yeter. (Geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın çok vaktim olmuyor eskisi gibi.)

Hindistan cevizi yağı denemedim deniyecegim teşekkürler.

Kepekli ise kepeğe karşı farklı bir şampuan alsanız daha iyi olur. O şampuan saçı dolgunlaştırmak için. Kepeğe karşı tavsiyem: Head & Shoulders Derinlemesine Temiz (Nane ile) ve ayrı olarak çay ağacı yağı.

Sülfatsız olsa daha iyi olur hocam. Saçım biraz hassas gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…