Elektriklenme kendiliğinden uçuşan saç değil miydi? Bendekiler düz kısımın arasından çıkan yamuk yumuk, kıvrımlı saçlar. Hani tararken tarağa yaklaşan teller olur; öyle değil bendeki.
Tamamen tahta ya da kemik tarak kullanın. Saç yağları da etkili olabiliyor. Argan yağı, hindistan cevizi yağı vs. Onun dışında kapsamlı bakım işi yine keratin bakıma çıkıyor.
Tamamen tahta ya da kemik tarak kullanın. Saç yağları da etkili olabiliyor. Argan yağı, hindistan cevizi yağı vs. Onun dışında kapsamlı bakım işi yine keratin bakıma çıkıyor.
Arkadaşlar market şampuanlarından uzak durun.
İçinde sülfat, paraben, dimeticon bulunan ürünlerden kaçın. Sülfat zaten direkt saçı döker. Bunların dışında, sağlıklı besleneceksiniz, gerisi genetik.
Arkadaşlar market şampuanlarından uzak durun.
İçinde sülfat, paraben, dimeticon bulunan ürünlerden kaçın. Sülfat zaten direkt saçı döker. Bunların dışında, sağlıklı besleneceksiniz, gerisi genetik.
Sülfat saçı direkt döker diye bir şey yok. Sülfat diğer temizleyici maddelere göre daha ağır olabilir ancak nazik saç deriniz yoksa sülfatlı ürünler kullanmakta sıkıntı yok. Başta ben de sülfatlı (SLS, ALS) ürünleri tamamen önermeyi bıraktım ancak tamamen uzak durulması gerekmediğini düşünüyorum artık.