Rehber Saç bakım önerilerim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Ben buradaki uzmanı dikkate alıyorum, dedikleri mantıklı geliyor. Size de tavsiye ederim, saçlarım çok uzun.
Bakım rutinim ise şöyle;
- Her zaman temiz içerikli şampuan kullanmaya çalışıyorum.
- Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.
- Saçımı asla havlu ile kurulamıyorum, bir tişört belirledim onunla ıslaklığını alıyorum. Çünkü havlu gereğinden fazla nemi saçta çekiyor.
- Asla fön makinesi vb. aletler kullanmıyorum.
- Akşam/gece arası saçımı yıkamıyorum, saçın dipleri nemli kalabileceğinden yara/kaşıntı yapabiliyor.
- Saçlarımı tararken zorlamıyorum, elimle ayırıp parça parça tutarak tarıyorum ve kökler zorlanmıyor. En son kökten uca tarıyorum, hiç takılmıyor.
Ben bunları yaparak güzel bir saça kavuştum.

Kendisini takip ediyorum ve bu dediklerinizi belirttim zaten hocam. Benim dediğim tamamen at çöpe gitsin denilecek kadar kötü ürünler değiller. Mesela kepek azaltmak için kullanılan şampuanlar genelde sert temizleyiciler içerir ve kullanmakta mahsur yoktur. Kepek temizlenmelidir.

Kanka bunu da izleyebilirsin doktor (dermatoloji uzmanı) videosu yani çoğu durumda SLS ve parabenin bile çok büyük bir zararı yok, temiz içerikli deyip hiçbir işe yaramayan doğallık furyası bayağı yol aldı gidiyor (roll-onlar falan). Fön makinesini saç derisine çok yaklaştırılmamak şartıyla sıkıntı yok bence havludan bile iyidir. Saçı el ile taramak yerine de tahta tarakla taramak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Nowitzer .

Schwarzkopf Ultimate Oil Elixir ürününü beğendim. Sadece şampuanını alacaktım ama saç kremiyle beraber daha iyi etki ediyormuş. Schwarzkopf Ultimate Oil Elixir şampuanı ve saç kreminin yanına bir de sıvı saç kremi almalı mıyım? Bir de serumu var, onu da almamı tavsiye eder misiniz?

Şu da var, içeriğinde Argan yağı mevcutmuş. Daha güzel etki sağlıyorsa yağ iksiri kullanacağım. Tavsiyenizi bekliyorum.

Hocam maalesef @Nowitzer hocam bir kaç haftadır sosyale girmiyor. Ben de bekliyorum gelse efsane olacak. Bana kalırsa sıvı saç kremine gerek yok. Serumu ve diğerlerini alabilirsiniz.

Merhaba. Aşırı yumuşak bir saçı nasıl sertleştirebiliriz?

Sıvı ile normal saç kremi farkı isteğe bağlı bir şey sadece. Muhtemelen krem varsa almaya gerek yok gibi.

Hocam maalesef @Nowitzer hocam bir kaç haftadır sosyale girmiyor. Ben de bekliyorum gelse efsane olacak. Bana kalırsa sıvı saç kremine gerek yok. Serumu ve diğerlerini alabilirsiniz.
Üzgünüm hocam 491 bildirim olmuş yine unutmuşum. Konu linkinizi tekrar atabilir misiniz?

Prozinc de eklenebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…