Rehber Saç bakım önerilerim

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu saatte yardımcı oldunuz. İyi geceler efenim

Öneri için teşekkürler. Nasıl kullanılıyor? Banyodan önce mi sonra mı, durulanıyor mu? Maske gibi mi sürüyoruz diplere mi yediriyoruz?
İki türlü kullanımı var. Duş sonrası hafif nemli saça dipten uca doğru uygulanıyor.

İkinci kullanımı ise duştan 30 dk önce aynı şekilde uyguluyorsunuz.

Hocam @Nowitzer merhabalar. İyisiniz inşallah. Size danışmak istediğim iki ürün var.

Hocam bu ürün kuru saçlarım için araştırdım, çok övülen bir ürün gibi yorumlar okudum "X" yerlerde. Sorum şu bu tür pahalı ürünler gerçekten iyi mi yoksa reklam mı? Almayı düşünüyorum çünkü.

Diğer ürün ise; https://www.hepsiburada.com/schwarzkopf-osis-thrill-100-ml-p-hbv000000otgi
Saçıma kaliteli ve kalıntısız şekil vermek için bu ürüne yorumunuz nedir?

Merhaba. İyi hocam sizi sormalı?

Hocam şampuanı bilmiyorum, işe yarayıp yaramayacağı hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

Alttaki ürünün içindekiler kısmını atabilirseniz ona göre yorum yapacağım.

Capitol diye bir şampuan var, hep ondan alıyoruz. Çok değişik bir de stok gelirse her rengi var pembe, mavi hatta turuncu bile var.(!)

Saçlarımı çekince elime tel tel saç geliyor. Şampuan kaynaklı mı? Sülfatsız şampuan alma şansım yok neler önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…