Rehber Saç bakım önerilerim

Arada bir saç toniği kullanabilirsiniz. Mentollü olanları duştan sonra saça yararının yanı sıra harika bi ferahlık da sağlıyor açıkçası.

Hocam iyi günler. Ben daha önce Blendax'ın maya özlü şampuanını kullanmıştım garip gelecek ama ince telli ve seyrek olan saçımı o kadar kabartmıştı ki size anlatamam saçım dolu dolu gözüküyordu. Yani bildiğiniz gür saç gibi ama daha sonra onu bıraktım geçen sene Mayıstan itibaren bıttım sabunu ve bıttım kremi kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum. Şimdi tekrar şampuana geçmek istiyorum ama doğal olsun istiyorum. Yani SLS'siz parabensiz katkı maddesiz arıyorum var mı tavsiye ettiğiniz bir set ya da ürün? Özellikle hacimlendirici ve dolgunlaştırıcı şampuan arıyorum.

Kel olmak istiyorsak ne yapmaliyiz?
Yaşlanmayı bekleyin.
Selamlar hocam. Yurtdışında bayağı bir popüler olan şu ürünü önerebilirim size:

Saç kremi:

Kullandığınız sabunlar kadar doğal olmayacaktır onu söylemek istiyorum. En temiz şampuan bile şampuan olması için kimyasal bulundurur.

Her önerimde olduğu gibi tekrar hatırlatıyorum, her ürün her saça iyi gelmeyebilir.

@Nowitzer Hocam günlerdir deli gibi şampuan araştırıyorum.
https://sachane.com/sampuan/?features_hash=138-95240 bu sitede tercih edebileceğim şampuanlar var. Fakat fiyatlar korkunç. Saçıma şekil verdiğim için fön hep kurutuyor saçımı (fön sütü kullandığım halde). Düşük ML olan denemelik şampuan lazım aslında ama yok.
O Osis'in saç şekillendirici kreminin de içerik bilgisi hiçbir yerde yok.
Şu OGX'lerde bayağı kullanılıyor, yukarıda önerdiğinizi kuru saçım için alsam mı acaba diye düşünüyorum.

Hocam, nemlendirici şampuan almanız gerekiyor kuru saçlar için:

O Osis ürününün içerik listesini buldum ama şununkini buldum, sizinki bu muydu?

İçeriğinde öyle kesinlikle kullanmayın diyebilecek bir şey bulamadım. Genelde parafin çeşitleri gibisinden ürünler var. Wax yani.

Son düzenleme:
O Osis ürününün içerik listesini buldum ama şununkini buldum, sizinkinden farklı galiba:

Ürün bu hocam, ilkte ben yanlış atmışım. Bunu kafaya taktım alacağım. Pembe bir sakızımsı yapısı var. İlk şu şampuan işini halledeyim sırada bu var. Herbal arganlısını kullanıyordum ama sıkmaya başladı 2 seneden sonra. Daha kaliteli ürün arıyorum.
Saçımın şekli bu hocam.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    206,3 KB · Görüntüleme: 77
Evet OSIS'in içeriği iyi, alabilirsiniz.
Herbal Essences Aloe Bambu (Sülfatsız) kullanıyordum ben de bayağıdır. Fena ürün değil ama değiştireceğim. Daha da doğal içerik üreten markaları deneyeceğim. Yeşilmarka gibi...

Bu arada, Herbal'ın düz arganlı olanı sülfatlı bir şampuan, haberiniz olsun. Aloe Vera ile birlikteyse sülfatsız ama.
Sülfatlı olan: "Argan Oil Of Morocco"
Sülfatsız: "Argan Oil Aloe"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…