Rehber Saç bakım önerilerim

Mentollü şampuanlara bakabilirsin, diğer ürünlere göre daha sert oluyor saç. Sabun derseniz bitkisel sabunlara vs. bakabilirsiniz ancak sabunlar hakkında bilgim yok, yanlış yönlendirmeyeyim. Saç yağı ise saça parlaklık ve yumuşaklık verip elektriklenmeyi azaltır. Bu konuda işe yarayacağını sanmıyorum. Canlandırma konusunda işe yarayabilir sadece.
Tamamdir hocam sag olun. Mentollu sampuanlari biraz arastirayim.
 
Hocam güzel konu olmuş elinize sağlık belki eklemek istersiniz diye buradan belirteyim. Saçı uzun kişiler saçlarını taramak istediklerinde genel kanının aksine ıslak değil kuru tarasınlar ki saçlar daha az kırılıp daha az dökülsün. Ayrıca kepek ve uzama problemi yaşayan arkadaşlar için aşağıdaki şampuanı şiddetle tavsiye ederim. Sizin şampuan ile ilgili bir görüşünüz var mı? @Nowitzer

 
Son düzenleme:
Bu bukle bukle mi yapiyor? Eger oyleyse olmaz bu ya. Sacimi 1-2 hafta yikanmamis gibi yapan bir urun lazim. Buklelerden hoslanmiyorum, sadece kabariklik yok olsa yeter :D
Yook ya... Kıvırcıkların saçını bukleleştiriyor bu. Benim saç kıvırcık değil, kabartıyor sadece canlı ve rengi tok gösteriyor. Sertleştiriyor da.
 
Hocam güzel konu olmuş elinize sağlık belki eklemek istersiniz diye buradan belirteyim. Saçı uzun kişiler saçlarını taramak istediklerinde genel kanının aksine ıslak değil kuru tarasınlar ki saçlar daha az kırılıp daha az dökülsün. Ayrıca kepek problemi ve uzama yaşayan arkadaşlar için aşağıdaki şampuanı şiddetle tavsiye ederim. Sizin şampuan ile ilgili bir görüşünüz var mı? @Nowitzer
Konuyu düzenleyemediğimden sizin dediğinize ek olarak birkaç şey daha yazıp raporlayıp düzenlettireceğim hocam, teşekkürler.

Önerdiğiniz şampuanın içeriğinde çam terebentin, tatlı badem, avokado, hindistan cevizi, argan ve shea yağı var gayet güzel, kullanılabilir hocam.
 
Elinize sağlık detaylı yazmışsınız. Saç dökülmesine karşı önerileriniz var mı? Şampuan, bakım yöntemi vb. Ek olarak, bilginiz varsa sakal bakımı içinde rehber beklerim sizden :).
 
Elinize sağlık detaylı yazmışsınız. Saç dökülmesine karşı önerileriniz var mı? Şampuan, bakım yöntemi vb. Ek olarak, bilginiz varsa sakal bakımı içinde rehber beklerim sizden :).
Teşekkürler.

Saç dökülmesine karşı şampuanınızda dimeticon varsa dimeticonsuz şampuanlara geçin. Eğer gerçekten çok dökülüyorsa doktora gitmenizde fayda var. Sakal bakımı için rehber paylaşmayı düşünüyorum olabilir evet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı