Saç Bakım Önerisi

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, malumunuz kadınlar bizden bakım konusunda daha bilgili. Aramızda tek tük bilen erkekler çıkıyor, nadir de olsa Sosyal'de kadın görebiliyorum. Ben de bundan faydalanayım dedim :D. Herkes derdini yazsın çözüm bulalım istedim, bir sürü konu var bu konu hakkında hepsi yarım kalmış.
Benim saçım ince, geçen sene uzundu. Dökülmeden neredeyse saç dipleri görünüyordu, kestirdim. Yine uzatmaya çalışıyorum. Geçen senenin Ağustos ayından beri çok dökülüyor. Bazı tavsiyeciler mevsim değişikliği dedi ama hala aynı durum. Özellikle yağlanınca daha çok dökülüyor. Cildim yağlıdır 2 günde 1 saç yıkamak zorundayım. E tabii üşengeçlikten 3-4 günde bir yıkıyorum ama benim tek derdim dökülme. Varsa ben bunu kullandım ya da ürün tavsiyesi verecek merakla bekliyorum. Eskiden Head & Shoulders kullanıyordum artık bir etkisi yok. Şu an Hunca Şampuan Defne Sarımsak 700 ml Aktarya Fiyatı, Yorumları - Trendyol kullanıyorum. Dökülme sorunumu çözmedi bu şampuanda. Şampuan olarak ne önerirsiniz? Ayriyeten ne kullanayım? Tavsiyeleriniz için müteşekkir kalır iyi hafta sonları dilerim :D. Etiketlememi istemiştiniz @@444065.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamana kadar ben de aynı dertlerden muzdariptim. Sizinle benzer bir geçmişim var. Aşırı yağlı saç ve bunun sonucunda dökülme. Çözümü hacı şakir beyaz sabunda buldum. Yağlanma sorunum kalmadı eskisi gibi.

Yakın zamana kadar ben de aynı dertlerden muzdariptim. Sizinle benzer bir geçmişim var. Aşırı yağlı saç ve bunun sonucunda dökülme. Çözümü hacı şakir beyaz sabunda buldum. Yağlanma sorunum kalmadı eskisi gibi.
Kaç günde yağlanıyor saçınız?

Bence saçı doğal haline bırak ya da illa bakım yapacaksan organik zeytin yağı sarımsak tarzı şeyler kullan tabii kokusuna dayanabilirsen. :D bende saç uzatıyordum 2 ay öncesine kadar saçlar uzayınca dedim biraz bakım yapayım gittim keratin saç maskesi aldım dax supergro diye bir maske aldım ve bunların sonucu her gün fön çektiğim saçlar dökülmemesine rağmen bunları kullandıktan sonra dökülmeye başladı günde 40-50 tele kadar. Normal de 5-10 tel dökülürdü. Bunları kullanmayı bıraktım. Saçlarımı günlük yıkıyorum bu şekil de dökülmüyor ama 2 gün yıkamasam o zaman dökülüyor. Yağlar gözenekleri mi tıkıyor bilmiyorum. Uzun lafın kısası bakım diye satılan saça faydadan çok zarar getiren kozmetik ürünlerini kullanma zaten içindeki maddeleri araştırırsan saçına sürmek istemeyeceğin şeyler olduğunu anlarsın.

Bence saçı doğal haline bırak ya da illa bakım yapacaksan organik zeytin yağı sarımsak tarzı şeyler kullan tabii kokusuna dayanabilirsen. :D bende saç uzatıyordum 2 ay öncesine kadar saçlar uzayınca dedim biraz bakım yapayım gittim keratin saç maskesi aldım dax supergro diye bir maske aldım ve bunların sonucu her gün fön çektiğim saçlar dökülmemesine rağmen bunları kullandıktan sonra dökülmeye başladı günde 40-50 tele kadar. Normal de 5-10 tel dökülürdü. Bunları kullanmayı bıraktım. Saçlarımı günlük yıkıyorum bu şekil de dökülmüyor ama 2 gün yıkamasam o zaman dökülüyor. Yağlar gözenekleri mi tıkıyor bilmiyorum. Uzun lafın kısası bakım diye satılan saça faydadan çok zarar getiren kozmetik ürünlerini kullanma zaten içindeki maddeleri araştırırsan saçına sürmek istemeyeceğin şeyler olduğunu anlarsın.
Şu an doğal hali ile döküleceğine risk alıp kullanmaya değer gibi.

@444065 konuya bakmadınız hala 😏.

Şu an doğal hali ile döküleceğine risk alıp kullanmaya değer gibi.

@444065 konuya bakmadınız hala 😏.
Daha yeni gördüm kusura bakmayın, şampuanın içinde "Dimeticon" varsa saçı döker. Şampuanların içeriğine bakın. Saçınızı sık taramayın. Şampuan döktükten sonra saçınızı iyice durulayın. Soğuk su ile. Fazla da soğuk olmasın. Ne kadar çok yıkarsanız saç o kadar yağlanır.
Saçlarınızı ıslak şekilde taramayın, saç dökülür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı