Saç bakımı nasıl yapılmalı?

Benim saçlarım genetik olarak dökülmeye meyilli değil arkadaşlar ancak gün içerisinde saçımın bozulmasına çok takıntılıyım. Bu yüzden sabah çıkmadan wax veya saç köpüğü gibi sertleştirici ürünler kullanıyorum.
Gün boyu saçı kullanıyorum ve akşam geldiğim de saçım hala sert kalıyor. Akşam yatmadan kesin yıkarım saçımı ama yine de ürünler zarar verir mi dökülmeye meyil eder mi?
Bu süreçte şu ürünü kullansan daha iyi temizler destek olur dediğiniz bir ürün veya tavsiye var mı? Şimdiden teşekkürler.

Benim saçlarım genetik olarak dökülmeye meyilli değil arkadaşlar ancak gün içerisinde saçımın bozulmasına çok takıntılıyım. Bu yüzden sabah çıkmadan wax veya saç köpüğü gibi sertleştirici ürünler kullanıyorum.
Gün boyu saçı kullanıyorum ve akşam geldiğim de saçım hala sert kalıyor. Akşam yatmadan kesin yıkarım saçımı ama yine de ürünler zarar verir mi dökülmeye meyil eder mi?
Bu süreçte şu ürünü kullansan daha iyi temizler destek olur dediğiniz bir ürün veya tavsiye var mı? Şimdiden teşekkürler.

Her zaman yıkıyosan sıkıntı yok ama iyice yıka aksi takdirde saç gözeneklerini tıkıyabilirir yani direk wax kullanmak senin için direk dökülmeye sebep olmaz.

Uzun vadede illa ki sorun çıkacaktır zira bunlar kimyasal ürünler. Şampuan olarak sülfatsız şampuan kullanmanızı öneririm.
Köpük yerine de hafif pomad veya krem bazlı ürünler saçınızı daha az sertleştirir, yıkarken kolay çıkar.
Ekstra haftada 1–2 defa da bakım maskesi eklemeniz de uzun vadede koruyucu olur.

Her zaman yıkıyosan sıkıntı yok ama iyice yıka aksi takdirde saç gözeneklerini tıkıyabilirir yani direk wax kullanmak senin için direk dökülmeye sebep olmaz.
Saçlarımdan yana sıkıntı yaşamıyorum çok şükür. Ama her gün şekillendirip çıkınca aklıma bir geldi zararı olur mu diye sadece sizden sonra iki tur yıkama yapıyorum artık ve yıkarken masaj yoluyla yıkıyorum ayrıyeten birde saça nemlendirici gibi destekler sürüp yatıyorum ilginiz için teşekkürler.

Saçlarımdan yana sıkıntı yaşamıyorum çok şükür. Ama her gün şekillendirip çıkınca aklıma bir geldi zararı olur mu diye sadece sizden sonra iki tur yıkama yapıyorum artık ve yıkarken masaj yoluyla yıkıyorum ayrıyeten bir de saça nemlendirici gibi destekler sürüp yatıyorum ilginiz için teşekkürler.

Rica ederim iyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı