Saç bakımım sağlıklı mı?

Rafa_2552

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben her gün saç bakım kremiyle ve 3 günde 1 şampuanla yıkıyorum onun dışında neredeyse her gün şekillendirmek için deniz tuzu spreyi mat wax ve saç spreyi kullanıyorum. Ama saç çizgim hafif geri gitmeye başlamış lakin genetik olduğunu düşünüyorum çünkü babam da dahil amcalarım full yarı kel veya kel. Anne tarafında da kel akrabalarım var. Kel olmamak için derma roller ve minoxidil(bulamazsam biberiye yağı) kullanacağım. Sorun çıkar mı?

Kullandığın ürünler deriye göre değişir kimini döker kimini dökmez bilemem. Kimyasal çok kullanmamak gerek saç ve derisine. Sprey falan bırak bence kolay şekillenen bir saçın varsa tara geç.

Şampuanı 2 günde bir deneyim ama çok dokusuz olursa tekrar 3 günde 1 denerim.

Şimdi ben her gün saç bakım kremiyle ve 3 günde 1 şampuanla yıkıyorum onun dışında neredeyse her gün şekillendirmek için deniz tuzu spreyi mat wax ve saç spreyi kullanıyorum. Ama saç çizgim hafif geri gitmeye başlamış lakin genetik olduğunu düşünüyorum çünkü babam da dahil amcalarım full yarı kel veya kel. Anne tarafında da kel akrabalarım var. Kel olmamak için derma roller ve minoxidil(bulamazsam biberiye yağı) kullanacağım. Sorun çıkar mı?

Saça çok fazla bakım yapmakta saçma bir şey. Ben şahsen elseve yağı ve şampuanından başka bir şey kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı