Saç için şampuan ve saç kremi önerisi

Ahmet Samur

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2018
Mesajlar
1.015
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdiye kadar rastgele şampuanlar kullandım ama artık düzenli şampuanlar kullanmak isterim. Saçlarım yıkandıktan sonra kuruyunca yağ ihtiyacı duyar lakin yıkamayınca yağlanır. Bir de kışları kepek olur, önerebileceğiniz şampuan ve saç kremi set gibi ürünler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şampuan her saça aynı tepkiyi vermez. Bu sebeple şampuan seçimi bireysel olmalıdır bana kalırsa. Daha önce kepek sorunu yaşamadığım için özellikle önereceğim bir şampuan da yok.

Ama saç kremi olarak Schwarzkopf markasını önerebilirim, benim saçıma iyi geliyor, aktif olarak kullanıyorum.
 
Şampuan kişiden kişiye değişiyor birine iyi gelen birine gelmiyor, ben tüm markaları denedim doğal ısırganotlu, Schwarzkopf, Dove, Clear vs. En sonunda Head&Shoulders Men Ultra maksimum yağlanma kontrolünde durdum, bu iyi geldi kafada ne kepek kaldı nede çabuk yağlanma.
 
Ben Dalan marka zeytinyağlı sabun ile yıkıyorum saçımı. Sabun bence en iyisi. Şampuanların çoğu saç döküyor ya da saçı yıpratıyor. Sabunla yıkadığımdan beri saçım en fazla 1-2 tel dökülüyor duştan sonra. Ve şampuana göre ucuz.
 
Aslında erkeklerin saç kremi kullanması pek iyi değil. Çünkü saç dibi ile temas etmesi dökülmelerde etken olabiliyor. Şampuan olarak Head & Shoulders kullanıyorum ben. Hacimli ve düzgün oluyor baya.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı