Saç kurutma makinası ile PC temizlemeyin

LastDovahkin

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2013
Mesajlar
18
Evet arkadaşlar öncelikle herkese selam size başımdan geçen olayı ibretlik olsun diye belirtmek istiyorum benim başım çok yandı başkalarında yanmasın...

Şimdi bilgisayarınızı temizleyecekseniz SAKIN AMA SAKIN SAÇ KURUTMA MAKİNESİ İLE TEMİZLEMEYİN ben bilmediğim için saç kurutma makinası ile temizledim ve bilgisayarım çalışmadı sebebi ise makinanın yarattığı manyetik alan bunun sayesinde anakartım yandı ve değiştirmek zorunda kaldım siz siz olun saç kurutma makinesi ile temizlemeyin.
Temizleyecekseniz en yakın bilgisayar bayiisine götürün orada 5 dakikada hava verip temizlerler ve üstüne para almazlar. Bu aklınızda bulunsun sadece anakart değil tüm parçalar tehlike altında olabilir saç kurutma makinası ile....
:like::like:
 
Ben halının üstünde en ince ayrıntısına kadar kulak çöpü ile temizledim. Sonra statik elektrik olayını unutup.RAM'i çıkardım. Anakartta dokundum. Ekran kartına dokundum. Bakkal amca 70 Lira istedi. Biz de paşa paşa verip. Yaptırdık bilgisayarı artık kasaya dokunmuyorum bile.
 
Bak mesela bunu bilmiyordum. Geçen yeni aldığım bilgisayara, saç kurutma makinası ile havasını üfledim. Şimdilik bir sorun yok. Ama iyiki bir şey olmamış.
 
4 ay önce aldığım gamer bilgisayarını fön makinasıyla çok temizledim ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı