Saç nasıl dağınıklaştırılır?

kayra1625

Centipat
Daha fazla  
Saçımın sağ tarafı sağa sol tarafı sola yatıyor geriye kalan orta kısmıda hafif sağa yatıyor sert ve sık saçım var nasıl dağıtabilirim? Saçıma herhangi bir wax köpük vb kullanmıyorum.

Saçımın sağ tarafı sağa sol tarafı sola yatıyor geriye kalan orta kısmıda hafif sağa yatıyor sert ve sık saçım var nasıl dağıtabilirim? Saçıma herhangi bir wax köpük vb kullanmıyorum.

Ben hiç ellemiyorum kendiliğinden dağınık sanırım saç yapısı ile ilgili ben direk sıcak yıkayıp kuruluyorum.

Pudra vardı onun için reklamı vardı maskeli bir adam. Türkiye'de bulunuyor mu bilmiyorum.

Sert ve sık saç zor şekil alır yıkarken doğru yöne alıştır sıcak soğuk farkı dene belki işe yarar işin zor ürünsüz dağıtmak.

Ürün kullanırım sadece ne kullanacağımı bilmiyorum bildiğiniz bir ürünler var da söyleyebilir misiniz?

Sert ve sık saç için güçlü tutuşlu mat wax veya kil bazlı ürünler işe yarayabilir şekil verirken saçını istediğin yöne doğru tarayıp ürünü uygula biraz da sıcak soğuk fönle destekleyebilirsin markalara gelince syoss taft urban care gibi bilindik markaların güçlü tutuşlu waxlarını deneyebilirsin bütçene göre daha özel markalara da bakabilirsin önemli olan saçına uygun yapıyı bulmak.

Sert ve sık saç için güçlü tutuşlu mat wax veya kil bazlı ürünler işe yarayabilir şekil verirken saçını istediğin yöne doğru tarayıp ürünü uygula biraz da sıcak soğuk fönle destekleyebilirsin markalara gelince syoss taft urban care gibi bilindik markaların güçlü tutuşlu waxlarını deneyebilirsin bütçene göre daha özel markalara da bakabilirsin önemli olan saçına uygun yapıyı bulmak.

Yani mat waxla şekil vereyim bu şekil zamanla alışacak mı saçıma bir de pudra wax ve saç tuzu öneriyorlar onları kullanmalı mıyım?

Yani mat waxla şekil vereyim bu şekil zamanla alışacak mı saçıma bir de pudra wax ve saç tuzu öneriyorlar onları kullanmalı mıyım?

Mat wax şekil verir zamanla alışır pudra wax hacim doku hafif tutuş saç tuzu dağınık doğal görünüm hafif tutuş sert saça güçlü tutuşlu mat wax daha iyi ilk dene sonra diğerlerini de deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı