For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 24 Mayıs 2022 #1 Selamlar, saçım kıvırcıkla dalgalı arası bir şey. Şekil almadığı için kıvırcıklaştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, makineyle mi yapmam gerek?
Selamlar, saçım kıvırcıkla dalgalı arası bir şey. Şekil almadığı için kıvırcıklaştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, makineyle mi yapmam gerek?
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 24 Mayıs 2022 #2 Kuaförde perma yaptır ya da fön için vigo başlığı var onu alabilirsin dostum.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Mayıs 2022 #3 Saça kıvırcık bir şekil verebilirsin ama öyle kalmaz. Genetik olarak geçen bir şey saç şekli. Kıvırcık şeklini almama şansı da var.
Saça kıvırcık bir şekil verebilirsin ama öyle kalmaz. Genetik olarak geçen bir şey saç şekli. Kıvırcık şeklini almama şansı da var.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 24 Mayıs 2022 #4 Thundem dedi: Kuaförde perma yaptır ya da fön için vigo başlığı var onu alabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha kalıcı olur ve hangisi daha uyguna gelir hocam, bilginiz var mı?
Thundem dedi: Kuaförde perma yaptır ya da fön için vigo başlığı var onu alabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha kalıcı olur ve hangisi daha uyguna gelir hocam, bilginiz var mı?