Saç şampuan önerisi

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Arkadaşlar merhaba. Ben ince telli ve saçları çok sık olan saçın bir altıyım. Çok azıcık geniş saç aralarım. Saçım yağlanıyor fakat kepek oluşmuyor. Saçı öldürmeyen besleyen bir şampuan önerir misiniz? Hacı şakir dışında her şampuana okeyim :D.

Bence buradan sampuan onerisi almayin. Birisi sanki almisti ve kelligine yol acmisti diye hatirliyorum. Eger sampuan ariyorsaniz deneme yanilma yontemini kullanmaniz gerekecek. Gerekirse kadin sampuanlarini da kullanin.

Bence buradan sampuan onerisi almayin. Birisi sanki almisti ve kelligine yol acmisti diye hatirliyorum. Eger sampuan ariyorsaniz deneme yanilma yontemini kullanmaniz gerekecek. Gerekirse kadin sampuanlarini da kullanin.

Loreal paris çok memnun olduğum bir marka onu kullanabilirim belki. Aslında sanırım o kel olan arkadaş market dışı sitelerde satılan saçma sapan ürünlerden almıştı diye biliyorum.

Loreal paris çok memnun olduğum bir marka onu kullanabilirim belki. Aslında sanırım o kel olan arkadaş market dışı sitelerde satılan saçma sapan ürünlerden almıştı diye biliyorum.

Kimse kel olmadı 🤣 Kellik öyle birkaç günde olunacak şey değil, dökülmesini arttırınca panik yaptı sadece.

Benim önerim; içinde SLS,SLES gibi köpürtücü maddeler bulunmayan, olabildiğince az katkı maddesi içeren bir şampuanla devam etmeniz. Şampuanın her saç derisinde vereceği tepki farklı olacağından internetten öneri almanızın pek bir faydası yok, size uygun olanı kendiniz bulacaksınız.

Kimse kel olmadı 🤣 kellik öyle birkaç günde olunacak şey değil, dökülmesini arttırınca panik yaptı sadece.

Benim önerim; içinde sls, sles gibi köpürtücü maddeler bulunmayan, olabildiğince az katkı maddesi içeren bir şampuanla devam etmeniz. Şampuanın her saç derisinde vereceği tepki farklı olacağından İnternet'ten öneri almanızın pek bir faydası yok, size uygun olanı kendiniz bulacaksınız.

Çok teşekkür ederim o dediğin maddelere dikkat edeceğim.
@Alawar dikkat ettim tüm şampuanlara baktım ama hepsinde var ne yazık ki. Dökülme yapmazsa benim için sorun olmaz. Saçlarımı bayağı bir yumuşak ve gür yaptı elseve. Dün aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı