Saç Şampuanı Tavsiyesi

Numbness

Kilopat
İyi geceler arkadaşlar. Saça olabildiğince az zarar verecek türde bir şampuan arıyorum. Clear kullanıyorum ama saçıma çok zarar veriyor gibi. Genç yaşta kel kalmaktan korkuyorum :D Sülfat oranı düşük, saçı aşındırmayan, az zarar veren bir şampuan önerebilir misiniz? Ya da market şampuanlarını bırakıp eczane şampuanlarını mı araştırsam? Önerilerinizi bekliyorum.

Clear denedim Head & Shoulders denedim bir çok şampuan denedim. Huzuru hacı şakir sabununda buldum. Belki kişiden kişiye göre değişir ama sabun benim saçıma çok iyi geliyor. Şampuanla yıkasam bazen 1 bazense 2 günde yağlanıyor ya da kepekleniyor. Sabuna geçtikten sonra bu süre minimum 3 güne indi. Ama yine de iki günde bir yıkıyorum. Bu denediğim şampuanları da çok sık değiştirmedim. En az 6 ay kullanıp bu sonuçlara vardım. Sık şampuan veya sabun değişikliği de saça zarar verir. No Shampoo akımına katılıp sadece su da kullanabilirsiniz seçim sizin :) Ciddi bir şeyden şüphe ediyorsanız doktora gitmekte fayda var.

Clear denedim Head & Shoulders denedim bir çok şampuan denedim. Huzuru hacı şakir sabununda buldum. Belki kişiden kişiye göre değişir ama sabun benim saçıma çok iyi geliyor. Şampuanla yıkasam bazen 1 bazense 2 günde yağlanıyor ya da kepekleniyor. Sabuna geçtikten sonra bu süre minimum 3 güne indi. Ama yine de iki günde bir yıkıyorum. Bu denediğim şampuanları da çok sık değiştirmedim. En az 6 ay kullanıp bu sonuçlara vardım. Sık şampuan veya sabun değişikliği de saça zarar verir. No Shampoo akımına katılıp sadece su da kullanabilirsiniz seçim sizin :) Ciddi bir şeyden şüphe ediyorsanız doktora gitmekte fayda var.
Hocam kepeğe rastlıyor musunuz pek iyi?
Kullandığınız sabun zeytinyağlı mı? Zeytinyağlı olması daha iyi olur diyorlar. O yüzden sordum. Bakınız bunun gibi:
Hacı Şakir Kalıp Sabun Zeytinyağı & Bal 4x150 GR Fiyatı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı