Saç şekli için yanlar nasıl kestirilmeli?

maniac0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, saçımın fotoğraftaki gibi middle part şeklinde üstlerin yanlara sarkmasını istiyorum.
Şu an saçımı uzatıyorum ama yanları ve enseyi nasıl kestireceğimi bilemedim.
Ne sıklıkla nasıl düzelttirmeliyim?

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 529
Her saça uymaz maalesef bu saç tipi onu belirteyim enseler bir miktar kısa oluyor yukarı doğru artıyor adını bilmiyorum.

Her saça uymaz maalesef bu saç tipi onu belirteyim enseler bir miktar kısa oluyor yukarı doğru artıyor adını bilmiyorum.
Saçım yumuşaktır ama nasıl kestirildiğini bilmiyorum

Güncel

Son düzenleme:
Düzgün bir berbere gidin anlatın durumu yumuşak olmasının önemi yok çok. Deneyin bir şey olmaz.
Berbere gidip anlatırım da burda bilen varsa uğraşmıyım diye dedim. Bazı berberler fotoğraf gösterince saçma sapan kesim yapıyolar. Bizzat tecrübeyle sabit.

Saç çizgin tam olarak nerede ve nasıl?

Güzel bir kuaför yada berbere gidin yapar ama güzel durması için wax ve deniz tuzu spreyi lazım birde saçınızın 2a 2b 2c den biri olması lazım birde yumuşak olması mesela 2a çok yumuşak olmayan saçımda olmuyor bu model.

İlla bu model olmasına gerek yok. Saçın üst kısmının yanlardan sarkmasını istiyorum. Bir de saçımın 2A 2b 2C'den hangisi olduğunu nasıl anlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…