Saç sıfıra vurulursa daha sık ve kalın mı çıkar?

Dökülmemesi adına biraz doğru sayılır. O da uzun saç kısa saça nazaran daha kolay döküldüğünden.

Lakin saçı gürleştirip, seyrek bölümleri kapatacak diye bir şey söz konusu değil.

Son düzenleme:
Böyle bir şey yok kardeşim. Hormonal bozukluk veya bir takım vitamin/mineral eksikliğin yoksa herhangi bir dış etmenle saç tellerinin yapısını değiştiremezsin. Dermatolog değilim ama hekimim, güven sen bana.

Uzun saç daha kolay dökülüyor. Kestirirsen, saç tellerin kısa olacağından bu sorunu az da olsa engellemiş olursun. Aslında esprisi bu kadar. Umut bağlayıp, bilimsellikten uzak şehir efsanelerine bel bağlamamak lazım.

Saçı gürleştirdiğini hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:
Kesinlikle bilimsel değil kendi fikrimi söylüyorum bence etki ediyordur kızların saçları erkeklerinkine göre daha yumuşak en azından benim bildiğim kadar öyle bununda erkeklerin tıraş olmalarına bağlıyorum.

Böyle bir şey yok kardeşim. Hormonal bozukluk veya bir takım vitamin/mineral eksikliğin yoksa herhangi bir dış etmenle saç tellerinin yapısını değiştiremezsin. Dermatolog değilim ama hekimim, güven sen bana.
Merhaba, konuyla biraz alakasız fakat hekim bulmuşken sorayım dedim :D.
Sakal tıraşını permatik ile yaparsak daha sert ve kalın çıkar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı