Sinek kaydı mı yoksa kirli sakal mı bırakmak istiyorsunuz?
Bütçeniz nedir? 3 bıçaklı modellere alışırsanız sinek kaydı için biçilmiş kaftan. Fakat cildinizin biraz alışması gerekli. Sinek kaydı istediğimde bunu kullanıyorum. İşimi görüyor ve memnunum.Sinek kaydı.
Bütçeniz nedir? 3 bıçaklı modellere alışırsanız sinek kaydı için biçilmiş kaftan. Fakat cildinizin biraz alışması gerekli. Sinek kaydı istediğimde bunu kullanıyorum. İşimi görüyor ve memnunum.
Bu makineyi de kirli sakal için kullanıyorum. Buna da bakabilirsiniz fakat hem sinek kaydı hemde sakal tıraşı aynı anda olmuyor.Hocam babama sordum da hem saç için hem sakal için dedi bütçe 2000'e kadar çıkabilir.
Bu makineyi de kirli sakal için kullanıyorum. Buna da bakabilirsiniz fakat hem sinek kaydı hem de sakal tıraşı aynı anda olmuyor.
![]()
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Merhaba. Ürün nasıl memnun musunuz?Tamamdır teşekkür ederim bunu alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.