Saç wax önerisi

Daha fazla  
Selam. Daha öncesinde tony guy wax kullandım fakat benzerini bulamadım. Şu anda urban care wax kullanıyorum. Fakat pek memnun değilim saçımı kabarık hale getiriyor.
Saçım ince telli kolay bozuluyor.
Şeklini koruyacak ve kabartmayacak mat wax arıyorum.
Bütçe sıkıntım yok. Her türlü öneriye açığım.

Bir arkadasım saçına çok önem gösterir o yüzden paradan kısmaz en iyiylerini alır saçına. Marka olarak bu:
NISHMAN saç Şekillendirici Fiber Mat Wax M9 100 ML
erkek wax mat - Google Alışveriş
Fakat tam wax bu değil arakadasıma sordum bunu da kullandıgını ve çok iyi oldugunu söyledi. Ve şunu da önerdi Matte Wax 150 ML
Onun saçı biraz kalın telliydi fakat mat kullanıyordu ve çok iyi tutugunu söyledi. Benim saçımda seninki gibi ince telli bir keresinde bir wax kullanmıştım berberde çok iyiydi ama tekrar bulamadım. Bu ikisini dene istersen maddi durumda sıkıntın yoksa. Çünkü bana göre mükemmel olabilir fakat senin saç tipine uygun olmayabilir o yüzden piyasada çok fazla saç ürünü var. Eger mümkünse tanıdık berber varsa git oradaki waxlardan kullan genelde dandık wax kullanırlar ama belli olmaz belki seversin. Arkadaşımın önerilerini yazdım. Umarım yardımım dokunur

Bir arkadasım saçına çok önem gösterir o yüzden paradan kısmaz en iyiylerini alır saçına. Marka olarak bu:
NISHMAN saç Şekillendirici Fiber Mat Wax M9 100 ML
erkek wax mat - Google Alışveriş
Fakat tam wax bu değil arakadasıma sordum bunu da kullandıgını ve çok iyi oldugunu söyledi. Ve şunu da önerdi Matte Wax 150 ML
Onun saçı biraz kalın telliydi fakat mat kullanıyordu ve çok iyi tutugunu söyledi. Benim saçımda seninki gibi ince telli bir keresinde bir wax kullanmıştım berberde çok iyiydi ama tekrar bulamadım. Bu ikisini dene istersen maddi durumda sıkıntın yoksa. Çünkü bana göre mükemmel olabilir fakat senin saç tipine uygun olmayabilir o yüzden piyasada çok fazla saç ürünü var. Eger mümkünse tanıdık berber varsa git oradaki waxlardan kullan genelde dandık wax kullanırlar ama belli olmaz belki seversin. Arkadaşımın önerilerini yazdım. Umarım yardımım dokunur
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Nishmann wax'ı amazon üzerinde bende görmüştüm. Fakat pek değerlendirmesi olmadığı için denemedim. Kendi saçımı denek olarak kullanmayı pek aklımdan geçirmiyorum. Diğer wax'ında satıcısı pek mantıklı gelmedi bana. https://www.hepsiburada.com/osis-4-flex-wax-pm-HBC00001DWN3P bu waxı önerir misiniz yada kullanan var mı?

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Nishmann Wax'ı Amazon üzerinde bende görmüştüm. Fakat pek değerlendirmesi olmadığı için denemedim. Kendi saçımı denek olarak kullanmayı pek aklımdan geçirmiyorum. Diğer wax'ında satıcısı pek mantıklı gelmedi bana. https://www.hepsiburada.com/osis-4-flex-wax-pm-HBC00001DWN3P bu waxı önerir misiniz ya da kullanan var mı?

Markayı daha önce görmedim fakat araştırırsan anlayabilirsin. İyi bir şeye benziyor 13 yorumun cogunlugu iyi gibi. Diğer sitelerdede yorumlarına bakın.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Nishmann Wax'ı Amazon üzerinde bende görmüştüm. Fakat pek değerlendirmesi olmadığı için denemedim. Kendi saçımı denek olarak kullanmayı pek aklımdan geçirmiyorum. Diğer wax'ında satıcısı pek mantıklı gelmedi bana. https://www.hepsiburada.com/osis-4-flex-wax-pm-HBC00001DWN3P bu waxı önerir misiniz ya da kullanan var mı?

Dostum aradan bayağı geçmiş ama kullandın mı ne tavsiye edersin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı