Saça nasıl şekil verilebilir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Saçım dalgalı, sanırım çok telli. Şekil veremiyorum, hiç sabitleyici kullanmadım. Genelde saçımın kenarlarını 2, üzerini ise yanlardan biraz uzun diyorum ve kesiyor. Kesince güzel geliyor ilk 10 gün ama sonra uzayınca kötü olmaya devam ediyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum sıkıldım ve kötü görünüyor artık her ay kestiriyorum bu da masraflı oluyor. Bu saça ne olabilir, neleri kullanmam gerekiyor?
1724439532896.png

1724439473151.png

Saçın çok kısa, biraz uzatman lazım. Yüzün uzun olduğu için kenarları çok kısa yapma bence.
Uzatınca üstü şekil almıyor gibi, neyse idari edicem artık. Keşke güzel bir uygulama olsa da ne yakışır diye fikir verse.

Uzatırsan şekil alır.
Hocam uzatırsam şekil alır fakat ben akşam feci yatıyorum duşu sabah mı alacaağım hep? Genelde akkşam alıp temiz uyuma tarftarıydım sabah almak üşendirici olabilir okulda başlıyor.

Hocam uzatırsam şekil alır fakat ben akşam feci yatıyorum duşu sabah mı alacaağım hep? Genelde akkşam alıp temiz uyuma tarftarıydım sabah almak üşendirici olabilir okulda başlıyor.

Saçla duşun alakasını anlamadım. Eğer temiz olması içinse sabah biraz daha erkenden kalkıp saçını yıkayabilirsin.

Saçla duşun alakasını anlamadım. Eğer temiz olması içinse sabah biraz daha erkenden kalkıp saçını yıkayabilirsin.
Yok hocam yani şekil alma durumu nasıl olacak? Bazen yattığımda saçım bir yerde kalıyor o zaman şekil vermek için saçımı hafifçe nemlendirip ffön makinessiyle şekil mi vereceğim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı