Abi ben taylır dördın olcam kafamı üçe vuracam.Kıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?
Üç çok kısa oluyor.Kıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?
2-3 gün net dalga geçilir kafaya şaplak felan atılır, ondan sonrada arada konusu açılırsa dalga geçerler.Kıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?
Kesinlikle (kelek,kel) gibi şaşkınlar saçınıza dalga geçerlerKıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.