Saçı üçe vurmak dalga konusu olur mu?

Hakannss

Decapat
Daha fazla  
Kıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?

Kıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?
Abi ben taylır dördın olcam kafamı üçe vuracam.

Kıvırcık olan saça bunu yapmanı tavsiye etmem.

Üç çok kısa oluyor.

2-3 gün net dalga geçilir kafaya şaplak felan atılır, ondan sonrada arada konusu açılırsa dalga geçerler.

Kimse umursamaz bile ama daha kestirmeden kendin takmaya başlamışsın bence kestirme pişman olursun çünkü alışamayacaksın bir süre ama kimse dalga geçmez o konuda rahat et kendi açından bak sadece.

1-2 gün en fazla 1 hafta sözlü dalga geçerler. Uzayana kadar da yersin şaplakları.

Kesinlikle (kelek,kel) gibi şaşkınlar saçınıza dalga geçerler

Yakışırsa dalga konusu olmaz bence hocam.O riske bende girmiştim ve iyi dönüşler almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…