Saçı üçe vurmak dalga konusu olur mu?

Kıvırcık çok güzel saçım var ve bana da çok yakışıyor ama cidden bıktım, üçe vurmak istiyorum (tas kafa). Bir de kafa yapım yumurta gibi okulda dalga konusu olur muyum acaba?

Saçlarımız aynı. 6 yıldır uzatıyorum uzun ve kıvırcık. Arada senin gibi tribe giriyorum ve sonradan kesmeme kararı alıp bundan mutluluk duyuyorum :)

Dalga konusu olman arkadaş ortamına göre değişir hocam. Ama saçın yakışıyorsa kestirmeni önermem.

Saçlarımız aynı. 6 yıldır uzatıyorum uzun ve kıvırcık. Arada senin gibi tribe giriyorum ve sonradan kesmeme kararı alıp bundan mutluluk duyuyorum :)

Aslında sebebim şu. 2 yıldır kestirdiğim berber işi bırakıyor o yüzden. Şimdi başka berbere gideceğim kafa oranımla uyumsuz kesecek keko gibi gezicem ondan korkuyorum.

Aslında sebebim şu. 2 yıldır kestirdiğim berber işi bırakıyor o yüzden. Şimdi başka berbere gideceğim kafa oranımla uyumsuz kesecek keko gibi gezicem ondan korkuyorum.

Hocam kaliteli bir berber bulmaya çalış çevrendeki nsanlara hangi berbere gittiklerini sorabilirsin. Yani berberin işi bırakıyor diye saçını kestirmen mantıklı değil

Ortaokul ve liseyse dalga geçerler üniversitede geçmezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı