Saçımı kendim 3'e vurabilir miyim?

Furkanbey1

Kilopat
Selamlar arkadaşlar. Saçım yaklaşık olarak ağzıma kadar geliyor. Yani çok fazla uzadı, bu yüzden saçımı kesmek istiyorum. Bir tane tıraş makinem var. Sizce ucuna 3 numarayı takıp direkt olarak kessem sorun çıkar mı? Berbere o kadar para vermek istemiyorum, saçlarım da çok yıprandı zaten 3'e vurmam en iyisi, ama dediğim gibi bunu kendim yapsam bir sorun çıkar mı? Direkt olarak 3 numarayı ucuna takıp dalmayı düşünüyorum saçıma.

Ben son 2 senedir kendim kesiyorum. Eğer makineniz sağlamsa sorun yaşamazsınız. Eğer bıçakları körse, ayar mekanizması kayıyorsa işte o zaman saçı yolma, ayar kayınca daha kısa bölgelerin oluşması gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eliniz alışana kadar biraz uğraşırsınız, sonra 5-10 dakikada bitiyor.

Tamamen 3 numaraya vuracaksan rahatlıkla yapabilirsin.Bir tane el aynası alarak arkasınıda düzgünce kesip enseye falanda şekil verebilirsin.

Saçınız çok uzunsa önce makasla alıp girmeniz daha iyi olur onun dışında sorun yok riskli bir olay da değil babanız abiniz falan yaparsa daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…