mxd Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #11 aleksmc dedi: Sıfıra vurun gitsin, zaten askerde bir daha keseceniz. Genişletmek için tıkla... Askerden sonra uzatmam zaten, gidene kadar. Paper.C dedi: Saçınızı güzel uzatmışsınız kestirmeden önce farklı bir model yapmayı deneyin yine içinize yatmazsa kestirirsiniz kafanıza göre. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olasın.
aleksmc dedi: Sıfıra vurun gitsin, zaten askerde bir daha keseceniz. Genişletmek için tıkla... Askerden sonra uzatmam zaten, gidene kadar. Paper.C dedi: Saçınızı güzel uzatmışsınız kestirmeden önce farklı bir model yapmayı deneyin yine içinize yatmazsa kestirirsiniz kafanıza göre. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olasın.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #12 Yüzün pek anlaşılamıyor ama yüz hatlarından anladığım kadarıyla baya bir yakışmış gözüküyor. Çok bunaldıysanız kesin, kökü sizde
Yüzün pek anlaşılamıyor ama yüz hatlarından anladığım kadarıyla baya bir yakışmış gözüküyor. Çok bunaldıysanız kesin, kökü sizde
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 30 Eylül 2023 #13 mxd dedi: İki fotoğraf arasında 6 ay var çok sıkmaya başladı. Açık gezmeyi seviyorum ama uzadıkça sıkıyor ve bence saçı toplayacaksak niye uzatayım sizce ne yapmalıyım? Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... ASLA. Hayatının en büyük hatası olur, yapma.
mxd dedi: İki fotoğraf arasında 6 ay var çok sıkmaya başladı. Açık gezmeyi seviyorum ama uzadıkça sıkıyor ve bence saçı toplayacaksak niye uzatayım sizce ne yapmalıyım? Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... ASLA. Hayatının en büyük hatası olur, yapma.
mxd Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #14 Furkan_D dedi: Yüzün pek anlaşılamıyor ama yüz hatlarından anladığım kadarıyla baya bir yakışmış gözüküyor. Çok bunaldıysanız kesin, kökü sizde Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olasın, yorumun için kış geçsin düşünürüm.
Furkan_D dedi: Yüzün pek anlaşılamıyor ama yüz hatlarından anladığım kadarıyla baya bir yakışmış gözüküyor. Çok bunaldıysanız kesin, kökü sizde Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olasın, yorumun için kış geçsin düşünürüm.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 30 Eylül 2023 #15 mxd dedi: Hocam sağ olasın, yorumun için kış geçsin düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Evet, kışı hesaba katmamıştım. Biraz hafiften toplatabilirsiniz o halde.
mxd dedi: Hocam sağ olasın, yorumun için kış geçsin düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Evet, kışı hesaba katmamıştım. Biraz hafiften toplatabilirsiniz o halde.
mxd Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #16 222744 dedi: ASLA. Hayatının en büyük hatası olur, yapma. Genişletmek için tıkla... bir anda heves edince oluyor böyle şeyler hep de sonu pişmanlık. halbuki ne kadar emek veriliyor
222744 dedi: ASLA. Hayatının en büyük hatası olur, yapma. Genişletmek için tıkla... bir anda heves edince oluyor böyle şeyler hep de sonu pişmanlık. halbuki ne kadar emek veriliyor
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 30 Eylül 2023 #17 mxd dedi: bir anda heves edince oluyor böyle şeyler hep de sonu pişmanlık. halbuki ne kadar emek veriliyor Genişletmek için tıkla... Evet. Tam olarak. Sakın yapmayın, şekil değiştirin çok farklılık istiyorsanız.
mxd dedi: bir anda heves edince oluyor böyle şeyler hep de sonu pişmanlık. halbuki ne kadar emek veriliyor Genişletmek için tıkla... Evet. Tam olarak. Sakın yapmayın, şekil değiştirin çok farklılık istiyorsanız.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.093 30 Eylül 2023 #18 Kısa saç iyidir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023