Bu dunya birilerine bir naneler anlatmak icin cok kisa.Selamlar, benim normalde uzun (kendime göre uzun) saçlarım vardı, yani gözüme hatta burnuma gelene kadar. Ama berber fiyatları çok arttığından eski bir berber olan abim beni tıraş etmeye karar verdik. Ne kadar az kesmesini söylememe rağmen, resmen bütün saçımı kesti. Normalde burnuma gelen saçım şu an alnımın yarısına bile gelmiyor. Zaten insanlarla zor konuşan biriyim; yani çok konuşkan biri değilim, bir de üstüne bu iğrenç saç modeli yapılınca sokağa bile çıkmak istemiyorum. Fakat bu hafta yazılı haftası, yani okula gitmem gerek ve cidden bu saçla sınıfa girdiğimi hayal ettiğim zaman bile kendimi parçalayasım geliyor. Sizce okulda sweatshirt'in şapkası ile gezsem bir şey derler mi, ya da bu saçımı gizlemenin başka bir yolu var mıdır?
Saçınız neye benziyor şu an?
Bu dunya birilerine bir naneler anlatmak icin cok kisa.
Ben de sacimi uzatmaya basladigimda herkes bana "top, gay, olmamis kes, kotu gorunuyor" diyorlardi uzattiktan sonra cidden cok guzel gorundu baglayabiliyordum efsane oldu.
Sonra bir takim saglik sorunlari vesilesiyle evde kendim kestim yanlari 0 ustu 12 yapip ara gecisini yaptim bu da guzel durdu.
Kes bence, sifirdan uzat. Kel mel diye dalga gecen arkadaslarina "he aynen" de.
Ya da hiç kesme, kalsin boyle ayni sekil. "kanka sacin cok kotu olmus" diyenlere "tamam", "he aynen" de gec 1 2 gun sonra alisirlar.
Konu başlığını görünce ben de sandım ki fön çekerken falan saçlarınız yandı bir şey oldu. Saçınızın istediğiniz gibi olmamış olması farklı bir konu ama sokağa çıkmak istememeniz çok abartı.
Berbere gitmedim ama eski berber olan abim tıraş etti beniBerberlerin elinin ayarı yok gerçekten. Şöyle yapalım diyorsun yoook sen bana bırak harika olacak diyor biçiyor saçı. Karikatürü bile vardı da bulamadım. Neyse bir kaç güne toplar saçlar.
Konu 5. sayfaya kadar ilerlemiş tüm mesajları okumadım yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hayat böyle geçmez. Bazı şeylere alışmanız lazım. Ama demeyi bırakın ve üstüne gidin.Ama hocam cidden yüzüme hiç uymuyor saçım uzunken de yine biraz öz güven sorunu yaşıyordum ama en azından saçım azıcık olsa da güzel sürüyordu şimdi her şey berbat oldu.
Konu 5. sayfaya kadar ilerlemiş tüm mesajları okumadım yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hayat böyle geçmez. Bazı şeylere alışmanız lazım. Ama demeyi bırakın ve üstüne gidin.
Hocam ama olmuyor öyle hadi üstüne gidiyimde bitsindiye olmuyor utanıyor insan tanıdıklarının önüne ucube gibi çıkınca mesela yazılı haftası olmasa asla bu hafta okula gitmezdim.
Xd kendine ucube deme be hocam, yeni kesildiği için gözüne kötü geliyor büyük ihtimalle, okuldakilerin de saçını takacağını sanmıyorum.
Ucubeye benziyorum demişsiniz, gölge kişiliğinizle buluşma yaşıyorsunuz şu an umarım iyi geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.