Saçlar nasıl yumuşatılır?

  • Konuyu başlatan Nikey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 419
Efendim beğendiniz bir markası var mı bir de etkisini gördünüz mü?



Siz kullandınız mı? Faydasını gördünüz mü?
Yves Rocher Volume kremini kullanıyorum şu an, saçımı yumuşatıyor ama saçım yağlı olduğundan pek iyi gelmedi. O yüzden Insight diye bir markaya geçeceğim, hocam.
 
Herkese merhaba, ben nickey. Bugün size uzun zamandır merak ettiğim ve beni rahatsız eden bir sorum olacak. Saçlarımı nasıl yumuşatabilirim? Çok sert. 14 yaşındayım yani saçım aşırı derece sert. Tarakla bile tararken çok acıtıyor. Hep yumuşak ve uzun saçlarım olsun isterdim. Ne önerirsiniz doğal yöntem olarak? Para işi sıkıntı çünkü (saçlarımın uzamasında bir sıkıntı yok). Aynı zamanda bazen saçıma dokununca saçlarım dökülüyor. Çok zorlarsam saç dökümü çok yok ama ona nasıl çözüm bulabilirim doğal olarak?

Hocam çok saç kremi veya Gratis gibi markaların hayranı olduğumu söyleyemeyeceğim tek diyebileceğim şey şampuanınızla ilgili olabilir. Gidip doğal zeytin yağı sabunlarını kullanın fön vs. de uzak durun derim saçınız uzunmuş belki şampuanı tam emdirememe olabilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı